Szukam konkretnego filmu. Dokładnie opisano mi jedną sytuację, nic więcej nie mogę powiedzieć (ja nie oglądałam, znajomy nie pamięta).
Były dwie siostry (przyjaciółki?). Jedna z nich zapraszała do domu faceta (chyba na obiad). Nie umiała gotować, więc poprosiła o radę tę drugą (która umiała). Ta doradziła jej...
Nie szukam typowego westernu, a raczej czegoś poświęconego Indianom i ich kulturze. Coś podobnego do Tańczącego z wilkami.
Jeśli ktoś zna jakiś dobry film o tej tematyce byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby się podzielił ze mną jego tytułem ;)
Hej! Szukam filmów, które nie mają ciemnej strony ludzkości. Chcę zobaczyć coś pozytywnego, śmiesznego i przy tym nie głupiego. Ostatnio ciężko coś takiego zobaczyć... Nawet jeśli film jest komedią to czasami aż tak głupią... i później mam uczucie jakbym straciła 1,5h z życia :( Pomożecie? :)
Witam, pilnie poszukuję filmów o miłości, przeszkodach w tej miłości, nieodwzajemnionej miłości itp. Filmy w stylu książek Nicholasa Sparksa mile widziane :D Nie zależy mi na gwiazdorskiej obsadzie, ale wolałabym filmy od 2010 roku wzwyż :) Pozdrawiam i z góry dziękuję!
Witam, poszukuje juz od dłuższego czasu filmu, który był obejrzano przeze mnie jako mała dziewczynka. Cały czas siedzi mi to w głowie i chce w końcu dokończyć ten film bo nie wiem jak się skończył!
Otóż pamiętam tylko ze głównym bohaterem byl chyba budda, azjata, jak juz pisałam wcześniej bylam naprawdę mała żeby...
szukam filmu o młodym chłopaku który widzi duchy zmarłych ma dziewczyne która pracuje w lodziarni i na końcu ginie dzięki