Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niech jakiś kochany filmwebowicz mi podrzuci :[]

Szukam konkretnego filmu. Dokładnie opisano mi jedną sytuację, nic więcej nie mogę powiedzieć (ja nie oglądałam, znajomy nie pamięta).

Były dwie siostry (przyjaciółki?). Jedna z nich zapraszała do domu faceta (chyba na obiad). Nie umiała gotować, więc poprosiła o radę tę drugą (która umiała). Ta doradziła jej...

Jak w temacie - szukam tego filmu c:

Podajcie najbardziej egoistycznych filmowych bohaterów, którzy zapadli Wam w pamięć

Nie szukam typowego westernu, a raczej czegoś poświęconego Indianom i ich kulturze. Coś podobnego do Tańczącego z wilkami.
Jeśli ktoś zna jakiś dobry film o tej tematyce byłabym niezmiernie wdzięczna, gdyby się podzielił ze mną jego tytułem ;)

Hej! Szukam filmów, które nie mają ciemnej strony ludzkości. Chcę zobaczyć coś pozytywnego, śmiesznego i przy tym nie głupiego. Ostatnio ciężko coś takiego zobaczyć... Nawet jeśli film jest komedią to czasami aż tak głupią... i później mam uczucie jakbym straciła 1,5h z życia :( Pomożecie? :)

Witam, pilnie poszukuję filmów o miłości, przeszkodach w tej miłości, nieodwzajemnionej miłości itp. Filmy w stylu książek Nicholasa Sparksa mile widziane :D Nie zależy mi na gwiazdorskiej obsadzie, ale wolałabym filmy od 2010 roku wzwyż :) Pozdrawiam i z góry dziękuję!

Witam, poszukuje juz od dłuższego czasu filmu, który był obejrzano przeze mnie jako mała dziewczynka. Cały czas siedzi mi to w głowie i chce w końcu dokończyć ten film bo nie wiem jak się skończył!
Otóż pamiętam tylko ze głównym bohaterem byl chyba budda, azjata, jak juz pisałam wcześniej bylam naprawdę mała żeby...

więcej

szukam filmu o młodym chłopaku który widzi duchy zmarłych ma dziewczyne która pracuje w lodziarni i na końcu ginie dzięki

Szukam filmu z fajnym klimatem w takich jak
-Jezdzec bez głowy z Deepem
-Braterstwo wilków
-Van Helsing
-Hansel i Gretel wowcy czarownic
Nieustraszeni bracia grim