Witajcie! Pilnie poszukuję jakiegoś fajnego filmu do popłakania coś w stylu filmów nakręconych na podstawie powieści Nicholasa Sparksa :) I prosiłabym filmy takie od 2010 roku wzwyż. Nie muszą być z jakaś super gwiazdorską obsadą (chociaż taką nie pogardzę), obejrzę wszytko co mnie wzruszy :) Pozdrawiam i z góry...
szukam tytułów paru filmów:
1. gwiazda muzyczna (chłopak) zostaje zmuszony bodajże przez ojca do nauki w szkole żeby zdać egzaminy, a pomaga mu w tym dziewczyna, która jest jego fanką i jest w nim zakochana. on wszystko już umie ale na sprawdzianie zapomina z tremy i zaczyna ściągać od tej dziewczyny ona to widzi i...
Od jakiegoś czasu meczy mnie film, który ogladalam kilka lat temu. Horror rozgrywajacy sie w szpitalu. Pamietam ze szpital mial byc zamkniety i zatrudniono mloda kobiete do segregowania akt chyba i bala sie ze bedzie sama ale okazalo sie ze jeden lekarz porzadkuje swoje rzeczy gdzies na wyzszym pietrze i ona z nim...
Cześć, poszukuję filmu, to chyba był thriller, a z filmu pamiętam jedynie to, że go gość dzwonił na specjalny numer (to chyba była jakaś firma), umawiał się z kobietami w hotelach i uprawiali seks. Kto dzwoni (chce się umówić) - ten płaci za hotel. I potem chyba, któraś z kobiet ginie, po jakimś właśnie spotkaniu. A i...
więcej
Poszukuję Tytułu filmu
Opis który mniej więcej pamiętam: Przyszedł mężczyzna do zakładu psychiatrycznego, bądź domu psychiatrycznego, coś takiego. I UDAWAŁ on osobę psychiczną przed lekarzami, opiekunami, grały tam osoby z zespołem downa. Mężczyzna musiał cały czas udawać, po chwili zakochał się w jednej z opiekunek,...
o dziewczynie ktora miala sklonnosci do mordu,zostala przygarnieta do rodziny jakiejs gdzie bylo mlodsze od niej rodzenstwo(dziewczyna i chlopak mlodsi od niej),zaczeli sie klocic od kiedy sie wprowadzila m innymi,ze ktos czytal dziennik dziewczynki
Witam, jak nazywa się film w którym ludzie żyli w technologii XXI wieku i ta technika była bardzo rozwinięta i nagle coś się stało że wszystko znikło i człowiek musiał sobie radzić od początku
Witam. Oglądałem ładne pare lat temu horror. Grupa nastolatków była w lesie( od tego momentu oglądałem) w którym dziewczyna pokłóciła się z chłopakiem i uciekając zdenerwowana natrafiła na duży stary budynek. Weszła do niego a jakiś facet zamknoł ją w pomieszczeniu. Wyglądało to na początku że chce ją zabić ale on ją...
więcejWitam, poszukuje tytulu filmu, fabule pamietam jak przez mgle, ale mniej wiecej chodzilo o to, ze mezczyzna dostaje zawalu,trafia do szpita I najprawdopodobniej mylac go z innym pacjentem poinformowano rodzine o jego zgonie, co powoduje serie tragicznych dla niego w skutkach zdarzen. Porzuca go zona, zostaje zwolniony...
więcejOglądałam jakieś 7 lat temu film, którego fabułę już bardzo słabo pamiętam , ale skoro cokolwiek pamiętam musiał być świetny. Chłopak z dziewczyną są na jakieś prywatce, on jest pijany. Dziewczyna chyba wpada do basenu, chłopak chyba wskakuje żeby ją uratować i uderza głową w mur czy jakiś słup i umiera. Dziewczyna...