Szukam filmu w którym główna bohaterka była na basenie i nagle dostała szoku i przestała mówić. Tu zaczęła się opowieść jej historii życia. W skrócie była jeńcem przez kilka lat w jakimś tam państwie. Była tam gwałcona i bita. Okazało się że jest w ciąży. Ktoś pomógł przemycić noworodka z więzienia tak aby go nie...
Dzisiaj na Fejsie oglądałem Toma i Jerrego
Tom dorwał kacze jajo i chciał je zjeść.
Rozbija jajko a tu wyskakuje kaczątko.
Kaczątko chowa się do nory Jerrego a potem do jego łóżka
Tom na koniec dostaje wycisk od taty kaczuszki.
To serial czy pojedyńczy odcinek ?
den jak na plaży dziewczyna rozdeptała dzieciom babki z piasku(czy kopneła),,drugi jak dziewczyna w sandałach rozdeptała papierosa
Witam, szukam filmów w 3 kategoriach/tematach:
1. Śledztwo dziennikarskie (oglądałem: Wszyscy ludzie prezydenta, Spotlight, Czwarta władza, Tajne źródło).
2. Symbole (oglądałem adaptacje książek Dana Browna).
3. Zagadki językowe/matematyczne etc. (oglądałem Początek, Gra tajemnic)
4. Finanse (oglądałem Wilk...
Kiedyś (okolice 2008 roku) na portalu cda były sekcje z grami i animacjami flash. Pamiętam, że oglądałem tam pewien głupkowaty polski film animowany dla dorosłych. Zawierał on sporo przekleństw i jakiś motyw pobytu/ucieczki z więzienia (podczas której w tle leciał utwór "Strachy na Lachy - Raissa"). Była tam też scena,...
więcej
Powiem co pamiętam.
Główna postacią była prawdopodobnie kobieta, jej ojciec był wrogim charakterem.
Ogólnie to serial fantasy gdzie dużo osób miało rożne moce.
Pamiętam ,że kobieta uczęszczała do jakiegoś baru dla magicznych czy coś w tym stylu gdzie właściciel był karłem, co się pózniej okazało ,ze był on jednym z...
Szukam filmu o lekko upośledzonym mężczyźnie, i jego przyjaźni z dziewczynką. W pewnym momencie oskarżają niesłusznie tego mężczyznę o pedofilię. Zna ktoś tytuł?
Oglądałam to dosyć dawno, był to horror lub thriller. Raczej na oewno sprzed 2016. Z tego co pamiętam, główną bohaterką była młoda dziewczyna rpacująca jako sprzątaczka na dworcu/lotnisku lub stacji benzynowej. Zostaje ona porwana i sprowadzona do domu pary psychopatów/sadystów, którzy traktują ją jakby była ich córką....
więcej