Cześć,
Szukam nazw horrorów z tazo horror caps https://pokepolis.com/leaf-horror-caps/
Poza kilkoma pozycjami, typu Obcy czy Opowieści z Krypty nie mam pojęcia jakie to mogą być tytuły, chciałbym je obejrzeć. Pytałem w kilku miejscach ale bez większych rezultatów.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Witajcie moi drodzy poszukuję filmu z wysoko postawionym policjantem.
I jest też policjant stopnia niższego który rozwiązuje sprawę.
W trakcie filmu wpadają na siebie i ten wyzej odadza mu dlubać.
Na samym końcu wysadzę w powietrze tego na wysokim szcznlblu.
I idzie do sejfu pilnowanego przez mafię odebrać...
Ludzie ja z zapytaniem o kino gatunkowe.
Czy filmy blaxploitation były kiedykolwiek w polskich kinach.
Jakie filmy z tego gatunku polecacie
Parenaście lat bodajże na TV4 był horror Blacula i go widziałem.
na końcu filmu kapela grała metal/ rock
kopali w szyny i inne rzeczy i iskry leciały z pod butów ogólnie koncert
wydaje mi się że któremuś z braci wtedy stała się krzywda
dzięki za podpowiedzi nie wiem który dzień juz szukam tego filmu
... umiejętnościach strzelania ( czy to ze strzelby czy z aparatu z długim obiektywem ) prosto w punkt - np. fotograf który z 500m robi zdjęcie jeleniowi gdzie tylko jeleń jest wyostrzony a tło rozmyte - analogicznie sprawa ma się do strzelców wyborowych i snajperach. Interesuje mnie też żeby w filmie były informacje o...
więcejleciała wiele lat temu na tvp1 lub tvp2 o księżniczce o podłym charakterze,pamiętamy tylko,że chłopak wyśpiewał''odgadnij moje imie,jeżeli je odgadniesz kat zetnie mi głowe'',,na końcu księżniczka wyśpiewała''wezmiesz mnie zbrew mojej woli?''
Film w którym kobieta rodzi dziecko, które ma zaraz umrzeć i prawdopodobnie po modlitwie Bóg albo Św. Piotr, pokazuje jej świeczki żyć. Świeczka dziecka jest krótka, a jakiegoś starszego Pana duża. Mówi jej kim to dziecko zostanie w przyszłości. Dostaje ona wybór czy jej dziecko ma żyć czy nie. Potem to dziecko ją bije...
więcej