Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiada o dwójce dzieci (chłopiec i dziewczyna) o niezwykłych zdolnościach: potrafią przenosić przedmioty na odległość... a tak w ogóle to uciekają, na szczęście pomagają im dorośli. Coś mi się kojarzy, że walczyli też ze sobą (nie pamiętam dlaczego to robili). Film jest anglojęzyczny, oglądałem go w...

Szukam filmu o czarnoskórym artyście ulicznym, malarzu który zostaje odkryty i wprowadzony w świat sztuki. Widziałem go jak byłem dzieciakiem nie wiele pamiętam oprócz jednej sceny jak tworzył wzór karty kredytowej z innym artystą który namalował chyba pegaz a główny bohater tylko przejechał pędzlem z czerwoną farbą i...

więcej

Dwie siostry. Jedna jest zakochana w piosenkarzu a drugo go nienawidzi. Lecą do babci na wakacje tam idą na imprezę urodzinowo dziewczyny tego piosenkarza. Ta siostra która go nie lubi wpada na niego jak próbuje się wymknąć z imprezy, on ją zawozi do lekarza, puźniej do swojego domu żeby samochód zmienić, jego rodzice...

więcej

Nie pamietam zbyt dużo. Ale było jakieś porwanie potem przewoził w samochodzie do lasu. Potem jakaś scena tez była ze woda jezioro i Łódź i nie wiem czy może z tej Łodzi ją porwał nie wiem. Albo ona w jakiejś studni była trzymana.

Witajcie !
Poszukuję dwóch thrillerów z lat 90-tych które leciały kiedyś na RTL7.

Pierwszy z nich był najprawdopodobniej amerykański bądź jakiś kanadyjski i był on zabarwieniu erotycznym..
Był on o pewnej parze bądź małżeństwie które zaprzyjaźniło się chyba z dwoma bądź trzema innymi parami lub małżeństwami które jak...

więcej

Witajcie , co to za film ? sądzac po mimice , Ukraina lub Rosja ? https://www.facebook.com/watch/?v=711809690387772

Miał audycję/premierę ponad rok temu na Cinemax. FIlm dość nowy. Ogądałem zmęczony, ale pamiętam wątki w scenariuszu dotyczące sygnału telefonu ulokowanego w magazynie, zawierającego wskazówki o miejscu przebywania kogoś odpowiedzialnego za włamanie do anteny telewizji wiele lat wcześniej.

Witam, szukam filmu o wloskich policjantach to chyba byla jakas grupa specjalna. Jeden z nich mial dwoch synow . Rozwodzil sie z zona. Pierwsza scena to jakas impreza gdzie jego zona sie upija i mowia mu zeby ja wzial do domu. Wiem ze byla tez scena na jachcie kiedy jego zona prosi drugiego policjanta zeby sie nim...

więcej

Witam. Jedyna scena jaką pamiętam to (chyba zupełnie naga) kobieta zawieszona na drzwiach z rozchylonymi nogami i gościa z wiertarką, który w niej wierci (widać tylko jak krew na niego tryska). Film musiałby być z lat 70, ewentualnie wczesnych 80. Z góry dziękuje za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdrawiam

Męczy mnie, więc musze go znaleźć, a mało pamiętam. Jakieś przyjęcie, nudne i bez sensu, nie można z niego wyjść. Zaczynają mordować ludzi Dwie dziewczyny, albo jedna ucieka, ale na koniec okazuje się, że nie ma szans. Zapalają latarnię w ogrodzie i okazuje się, że palą się one wszędzie. Taki sobie horror, ale nie daje...

więcej