Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
Szukam nazw horrorów z tazo horror caps https://pokepolis.com/leaf-horror-caps/
Poza kilkoma pozycjami, typu Obcy czy Opowieści z Krypty nie mam pojęcia jakie to mogą być tytuły, chciałbym je obejrzeć. Pytałem w kilku miejscach ale bez większych rezultatów.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Witam. Szukam filmu w którym wiedźma albo inna maszkara grasuje na cmentarzu. Film stary

Witajcie moi drodzy poszukuję filmu z wysoko postawionym policjantem.
I jest też policjant stopnia niższego który rozwiązuje sprawę.

W trakcie filmu wpadają na siebie i ten wyzej odadza mu dlubać.

Na samym końcu wysadzę w powietrze tego na wysokim szcznlblu.
I idzie do sejfu pilnowanego przez mafię odebrać...

Ludzie ja z zapytaniem o kino gatunkowe.
Czy filmy blaxploitation były kiedykolwiek w polskich kinach.
Jakie filmy z tego gatunku polecacie
Parenaście lat bodajże na TV4 był horror Blacula i go widziałem.

https://www.facebook.com/reel/467442565588424?s=yWDuG2&fs=e

na końcu filmu kapela grała metal/ rock
kopali w szyny i inne rzeczy i iskry leciały z pod butów ogólnie koncert

wydaje mi się że któremuś z braci wtedy stała się krzywda
dzięki za podpowiedzi nie wiem który dzień juz szukam tego filmu

... umiejętnościach strzelania ( czy to ze strzelby czy z aparatu z długim obiektywem ) prosto w punkt - np. fotograf który z 500m robi zdjęcie jeleniowi gdzie tylko jeleń jest wyostrzony a tło rozmyte - analogicznie sprawa ma się do strzelców wyborowych i snajperach. Interesuje mnie też żeby w filmie były informacje o...

więcej

leciała wiele lat temu na tvp1 lub tvp2 o księżniczce o podłym charakterze,pamiętamy tylko,że chłopak wyśpiewał''odgadnij moje imie,jeżeli je odgadniesz kat zetnie mi głowe'',,na końcu księżniczka wyśpiewała''wezmiesz mnie zbrew mojej woli?''

Witam, czy wie ktoś gdzie prócz amazon prime obejrzeć za darmo serial Hunters 2?

Film w którym kobieta rodzi dziecko, które ma zaraz umrzeć i prawdopodobnie po modlitwie Bóg albo Św. Piotr, pokazuje jej świeczki żyć. Świeczka dziecka jest krótka, a jakiegoś starszego Pana duża. Mówi jej kim to dziecko zostanie w przyszłości. Dostaje ona wybór czy jej dziecko ma żyć czy nie. Potem to dziecko ją bije...

więcej