Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film miał akcje prawdopodobnie w przyszłości, może jakieś postapo. Widziałem go około 2000 roku. Możliwe że grał JCVD ale nie jestem pewien. Film zaczyna się kiedy główny bohater jest dzieckiem. Jego rodzina zostaje napadnięta przez bandytów. Związują ich drutem kolczastym i wieszają nad studnią lub jakąś przepaścią....

więcej

Dlaczego Luu w serialu "Scarlet Hill" nosi rękawiczki ?

jak wyżej, jak to znaleźć? bo coś mi się zdaje, że ktoś kto tworzy ten portal o takiej opcji zapomniał...

Witam. Widziałem dzisiaj urywek filmu na FB. O mordercy policjanta co trafił do więzienia i tam go strażnik bił i robil mu problemy. Czy ktoś kojarzy taki film. Podaje link do urywka. Z góry dziękuję za pomoc.
https://fb.watch/iu0s8nwrep/

Cześć ! Potrzebuje pomocy i nie mogę dać za wygraną. Kiedyś gdzieś w przedziale od 2002-2005 prawdopodobnie na TVP leciała bajka o Farmie i rodzinie która ja zamieszkiwała oraz o dwóch kosmicznych stworkach jeden był fioletowy drugi zielony l. Coś mi świta w pamięci ze jeden ze stworów to był Gorpuś . Farma ta tez...

Film w którym mały chłopak wypadł przez okno bo chciał złapać kota po czym chłopiec umarł. To chyba było dziekco sasiadow i ta kobieta to widziała a miała swojego syna

Inwazja stworów/ zwierząt 10x większych od psów, na 4 łapach. Osobnik alfa komunikował się z nimi jakimś sygnałem które były odbierane przez ich wielkie uszy, albo osobnik alfa miał wielkie uszy i wysyłał sygnał ...
Akcja toczy się w czasach walki wręcz. Broń niepalna. Poruszanie się chyba na koniach...
Stwory te tak...

więcej

Może być ciężko o odpowiedź, ale bardzo mnie interesuje, czy to z jakiegoś filmu lub serialu:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=140123278868599&set=a.136293159251611

Kto zna tytuł filmu który opowiadal o samotnej matce która wychowywala corke i przybyła do małej miejscowości gdzie spotkała swojego byłego chłopaka że szkolnych lat. On ma żonę i syna. Chcąc sprawdzić czy coś oboje do siebie czują pocałowali się ale potem stwierdzili ze nie czują już nic do siebie. O pocałunku...

Bajka była animowana, były w niej niskie trole, przypominały troskliwe misie trochę, miały dosyć krzykliwe kolory i ogólnie sama bajka była dosyć schizowa. Coś chodziło o jakieś przejęcie królestwa i chyba porwanie kogoś. VHS miał na pewno różowe opakowanie ale totalnie nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Z góry dziękuję...

więcej