Cześć, szukam filmu https://www.filmweb.pl/film/Chang+gowl-2017-800421
Wiecie może gdzie można go obejrzeć za free? Na cda i innych filmanach go nie ma.
Pozdrawiam.
Jak w tytule, Film zaczyna się od sceny na parkingu gdzie młoda kobieta zostaje napastowana i przypadkowy przechodzień- główny bohater ją ratuje. Zabiera ją do domu i jak to w takich filmach bywa, wdaje się z nią w romans. Okazuje się, że kobieta jest prześladowana i ma zostać złożona w ofierze podczas jakiejś...
Przeglądając sobie bazę filmów trafiłem na "Tytanową Biel". Niestety nikt nie widział, nikt nie słyszał, a minęło sporo czasu od premiery. Żadnej wzmianki w googlach o wydaniu DVD czy cokolwiek. Może wy dokopiecie się do jakichś informacji gdzie można ten film zdobyć?
Znacie jakieś kontrowersyjne filmy na których ukazane są sceny gwaltu na mężczyznach? Szukałem w necie, ale oprócz filmu "American History X" nic konkretnego nie znalazłem.
Hej, od jakiegoś czasu poszukuję filmu który dobre 15 lat temu obejrzałam w tv. Fabuła była mniej więcej taka, że matka młodej dziewczyny została zabita w domu, na końcu okazało się, że to nastolatka zamordowała matkę figurką/ afrykańską maską która stała w domu jako dekoracja. W ostatnich scenach było pokazane, że...
Film opowiada o dziewczynie adoptowanej przez samotną kobietę Dziewczyna w okresie nastoletnim poznała swoją prawdziwą matkę i jej rodzinę m in swoją biologiczną siostrę Dziewczyna ma problem z przetrawieniem tematu jest bardzo zbuntowana, co bardzo negatywnie wpływa na jej matkę adopcyjną. Nie oglądałem filmu od...
O to co pamietam : Fabuła oscyluje wokół amerykanskiego liceum w ktorym jeden z uczniow przeciwstawia sie dyrekcji za co zostaje wydalony ze szkoly. Razem z grupa przyjaciol organizuje rozne prostesty i akcje zeby przeciwstawic sie tyrani dyrektora.
-scena w ktorej na auli/sali gimntastycznej jest zebranie uczniow na...
Szukam tytułu filmu prawdopodobnie z lat 80/90, w którym główną bohaterką jest nastoletnia dziewczyna, która ma przyjaciela-maskotkę (to maskotka psa, z dłuższymi zwisającymi uszami, chyba koloru beżowego/brązowego). Pluszak ten czasem ożywa (możliwe, że tylko w oczach tej dziewczyny, a nie w oczach wszystkich obecnych...
więcejSzukam tytułu filmu w którym mloda dziweczyna musi udawac chlopca...przebiera sie zeby jej nie wydano niemcom prosze o pomoc