Widziałam to może w 2015. To film animowany w 3d. Postacie z kreskówki fantazy przenoszą się do "prawdziwego świata" a wraz z nimi złe postacie pod nazwą...smarki? Postacie te są z telewizora. Na końcu animacji jest scena jak z telewizora wysypuje się popcorn. Z tego co pamiętam to postacie z kreskówki są mniejsze niż...
więcejOglądałem Zadziwiającego Maurycego tylko że z polskim dubbingiem. W tym filmie występuje między innymi Emilia Clarke jako aktorka użyczająca swojego głosu ale ponieważ jej głosu nie słyszałem to jej nie oceniłem choć Filmweb na to pozwala. Obstawiam że mało kto z oceniających tu ten film obejrzy go wersji angielskiej....
więcejJest taka strona, na której można wpisać tytuł filmu i wyświetlają się informację dot. scen które np. mogę przestraszyć kogoś z arachnofobią, albo scen ze śmiercią zwierząt/dzieci itp. Czy ktoś kojarzy tę stronę?
Witam, szukam filmu z lat chyba 70-80tych. Pamiętam scene jak gosć z wąsami przybił indianina do stołu, potem go zastrzelono. Jego koleś chyba się potem mścił. krtoś kojarzy?
Hej . Szukam tytułu... To był serial.... Fantasy. Chłopak i dziewczyna są chyba z jakiegoś sierocinca. Pewnego razu maja przejśc jakiś test czarodzieja ale obojgu jakoś udaje się go ominonć i po latach okazuje się że ta dziewczyna ma jakies moce .... Jakies swiatło wydobywa sie z jej ręki i dzięki temu jakies potwory z...
więcej
Drodzy Kinomaniacy,
proszę Was o pomoc w ustaleniu tytułów następujących filmów:
1. Film - prawdopodobnie - z lat 90., emitowany przez TVP. Opowiadał on historię dwójki bohaterów, kobiety i mężczyzny, którzy usiłowali odnaleźć/wyhodować kwiat czarnej róży. Najlepiej zapamiętałem zakończenie - ich starania się...
Cześć, szukam filmu, który oglądałem dawno temu w telewizji. AK ja działa się mniej więcej tak - na początku filmu główny bohater siedział chyba w swoim domu przy plaży, ale po chwili dostrzegł, że ocean się cofa. Zorientował się co się za chwilę stanie, wsiadł w samochód (chyba że swoim psem) i ruszył w stronę lądu....
więcej
Już kiedys o to pytałam ale nie moge znaleśc gdzie ktoś mi odpisal....
Zagłada świata i te sprawy...
Więzienie. Ludzie musza prześc jakąś pustynie. Między innymi parka bohaterów bierze ze soboą skrzynie i to w tej skrzyni udaje im się przetrwac noc kiedy atakują potwory...
To chyba cos w stylu Ridica...
Plisss