Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Sorki za chaos ale nie pamietam dokladnie fabuly.
Szukam filmu o wampirach. Kojarze kilka scen np grupka ludzi jechala samochodem i ten samochod stoczyl sie w jakas przepasc, ludzie wypadli z tego auta ale chyba przezyli. Pamietam ze byla tam dziewczyna i chlopak co sie mieli ku sobie i to ona go uratowala bo byla...

więcej

Tak jak w tytule-szukam tytułu filmu-to jest raczej komedia, tzw. imprezowa-o podstarzałym pisarzu, autorze, zdaje się jednej książki-który oddaje się imprezowaniu w Rzymie. Produkcja, chyba, włoska.

Witam, jedyne co wydaje mi się, że pamiętam, to, że matka wmawia dorosłemu synowi chorobę, chyba jest pielęgniarka i trzyma go pod specjalną aparaturą i na końcu się okazało, że wkręcała mu te chorobę. Bodajże horror. Może ktoś kojarzy, film max sprzed kilku lat

Kolega opowiadał mi kiedyś że oglądał film jak koleś miał wiedzę o polityce wiedział np kiedy będzie wojna na końcu niby z tej wiedzy popadł w depresję.Ja nie mogę nic ciekawego do tego opisu znaleźć.

film podejrzewam z 2021/22 roku z opisu wynikalo ze chyba jakas para byla swiadkiem zbrodni i musiala uciekac tzn wspinac sie chyba po jakis skalach czy gorach i za nimi szli by ich zabic, ktos kojarzy?

Ile razy biały dom był w filmach przejmowany przez terrorystów i innych wariatów?

JESTEM TU PIERWSZY RAZ .jak obejrzeć cały film a nie tylko zwiastun,nie wiem?
Czy ktoś mnie oświeci? Chciałam obejrzeć stary film Pod slońcem Toskani ale może mają tylko zwiastun?

Mąż z synem wyjeżdżają na ryby, zostają uznani za zaginionych. Po latach kobieta rozpoznaje syna i męża na filmie z wakacji znajomych. Czy ktoś zna tytuł filmu?

Przyjaciele Hannah zaczynają umierać, a zdaniem jej matki, to właśnie ona jest przyczyną ich śmierci. Młoda dziewczyna postanawia więc uwolnić się od nadopiekuńczej kobiety.

żeby nie trafić w jakąś wyskakującą reklamę...