Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

... umiejętnościach strzelania ( czy to ze strzelby czy z aparatu z długim obiektywem ) prosto w punkt - np. fotograf który z 500m robi zdjęcie jeleniowi gdzie tylko jeleń jest wyostrzony a tło rozmyte - analogicznie sprawa ma się do strzelców wyborowych i snajperach. Interesuje mnie też żeby w filmie były informacje o...

więcej

leciała wiele lat temu na tvp1 lub tvp2 o księżniczce o podłym charakterze,pamiętamy tylko,że chłopak wyśpiewał''odgadnij moje imie,jeżeli je odgadniesz kat zetnie mi głowe'',,na końcu księżniczka wyśpiewała''wezmiesz mnie zbrew mojej woli?''

Witam, czy wie ktoś gdzie prócz amazon prime obejrzeć za darmo serial Hunters 2?

Film w którym kobieta rodzi dziecko, które ma zaraz umrzeć i prawdopodobnie po modlitwie Bóg albo Św. Piotr, pokazuje jej świeczki żyć. Świeczka dziecka jest krótka, a jakiegoś starszego Pana duża. Mówi jej kim to dziecko zostanie w przyszłości. Dostaje ona wybór czy jej dziecko ma żyć czy nie. Potem to dziecko ją bije...

więcej

Cześć, szukam filmu https://www.filmweb.pl/film/Chang+gowl-2017-800421
Wiecie może gdzie można go obejrzeć za free? Na cda i innych filmanach go nie ma.

Pozdrawiam.

Jak w tytule, Film zaczyna się od sceny na parkingu gdzie młoda kobieta zostaje napastowana i przypadkowy przechodzień- główny bohater ją ratuje. Zabiera ją do domu i jak to w takich filmach bywa, wdaje się z nią w romans. Okazuje się, że kobieta jest prześladowana i ma zostać złożona w ofierze podczas jakiejś...

użytkownik usunięty

Przeglądając sobie bazę filmów trafiłem na "Tytanową Biel". Niestety nikt nie widział, nikt nie słyszał, a minęło sporo czasu od premiery. Żadnej wzmianki w googlach o wydaniu DVD czy cokolwiek. Może wy dokopiecie się do jakichś informacji gdzie można ten film zdobyć?

Znacie jakieś kontrowersyjne filmy na których ukazane są sceny gwaltu na mężczyznach? Szukałem w necie, ale oprócz filmu "American History X" nic konkretnego nie znalazłem.

Hej, od jakiegoś czasu poszukuję filmu który dobre 15 lat temu obejrzałam w tv. Fabuła była mniej więcej taka, że matka młodej dziewczyny została zabita w domu, na końcu okazało się, że to nastolatka zamordowała matkę figurką/ afrykańską maską która stała w domu jako dekoracja. W ostatnich scenach było pokazane, że...

Film opowiada o dziewczynie adoptowanej przez samotną kobietę Dziewczyna w okresie nastoletnim poznała swoją prawdziwą matkę i jej rodzinę m in swoją biologiczną siostrę Dziewczyna ma problem z przetrawieniem tematu jest bardzo zbuntowana, co bardzo negatywnie wpływa na jej matkę adopcyjną. Nie oglądałem filmu od...