Szukam filmów na temat kabały, żydowskiej jak i chrześcijańskiej.
Jak znacie też coś gdzie pada słowo "filozofia" to obejrzę. Szkoda jednak, że więcej odp można uzyskać na grupach fb niż TU.
Mateusz M.
Czerniawski
Nie byłam jeszcze w tym roku w kinie, myślę na co tu by się warto wybrać,moze ktos z Was mi coś poleci,pozdrawiam cieplutko
Witam uwielbiam dobre thrillery psychologiczne.Obejżałem w swoim życiu dziesiątki tego gatunków filmów bardzo uwielbiam kino hiszpańskie lub skandynawskie ale ostatnio nic nowego nie wychodzi czy może znacie coś dobrego mało znanego co polecicie mi?
Dzień dobry. Potrzebuję pomocy. Zaczęłam oglądać film w którym kobieta dostaje broszkę od elfa i słyszy co myślą ludzie. Nie mogłam oglądać a teraz nie pamiętam tytułu i nie umiem znaleźć. Jeśli wiesz jaki to film pomóż.☺️
Kojarzy ktoś jak nazywa się film z tego linku https://www.facebook.com/reel/463677105928950?s=yWDuG2&fs=e
Cześć, czołem, kluski z rosołem! :D
Szukam filmu, z którego kojarzę jedną scenę: kobieta skoczyła z wysokiego piętra z balkonu do widzianego pod spodem oświetlonego basenu, przedtem rozebrała się, równo poskładała swoje rzeczy i na pewno zrobiła to pod wpływem albo hipnozy, albo pod wpływem środków psychoaktywnych....
Witam, szukam filmu w którym w pewnym momencie w przebaniach smoka pandy orla i jeszcze jakiś zwierząt ścigali się na rowerkach dla dzieci, przyszło mi wspomnienie ze snapa że bardzo mnie rozbawił ten film ale za grzyba nie mogę sobie przypomnieć co to było
Hej,
Poszukuje pewnego serialu, mógł być to film, nie pamiętam - było to bardzo dawno.
W filmie była grupa nastolatków (chyba 3), ala informatycy, w tym jedna dziewczyna na wózku inwalidzkim. Jakimś sposobem dostawali się oni w inny czas/wymiar i tam rozwiązywali problemy. Dziewczyna, która była na wózku...