Cześć, czołem, kluski z rosołem! :D
Szukam filmu, z którego kojarzę jedną scenę: kobieta skoczyła z wysokiego piętra z balkonu do widzianego pod spodem oświetlonego basenu, przedtem rozebrała się, równo poskładała swoje rzeczy i na pewno zrobiła to pod wpływem albo hipnozy, albo pod wpływem środków psychoaktywnych....
Witam, szukam filmu w którym w pewnym momencie w przebaniach smoka pandy orla i jeszcze jakiś zwierząt ścigali się na rowerkach dla dzieci, przyszło mi wspomnienie ze snapa że bardzo mnie rozbawił ten film ale za grzyba nie mogę sobie przypomnieć co to było
Hej,
Poszukuje pewnego serialu, mógł być to film, nie pamiętam - było to bardzo dawno.
W filmie była grupa nastolatków (chyba 3), ala informatycy, w tym jedna dziewczyna na wózku inwalidzkim. Jakimś sposobem dostawali się oni w inny czas/wymiar i tam rozwiązywali problemy. Dziewczyna, która była na wózku...
Hej, czy kojarzycie sprawę zamordowania kobiety w pracowni ceramicznej? Na miejscu znaleziono inhalator. Okazało się chyba na końcu, że wszystkie zamordowane kobiety, chodziły razem do szkoły i prześladowały chłopca, który okazał się mordercą. Ostatnie sceny rozgrywają się na wyspie a kobieta przetrzymywana jest w...
Witam jaki film polecisz który mnie wciągnie od początku do końca a na koniec powiem wow i bede o nim myślał przez kolejne 3 dni.W swoim życiu bardzo dużo filmów oglądałem i już nie mam poomysłu co teraz oglądać.Lubie thrillery,komedie inteligentne,dramaty historyczne dobrą sensacje,kryminał - Poleć coś :) Lata mogą...
więcej
... jakich filmów wam najbardziej brakuje? Mi brakuje następujących kontynuacji:
a) Obcy: Przymierze 2(powinno się złączyć i zagadzać z 8 pasażerem Nostromo) i Obcy 5(zawsze marzyłem, by Obcy wylądowali na Ziemi)
b) Transformers 6(kontynuacja filmu Transformers: Ostatni Rycerz)
c) Terminator 5(kontynuacja filmu...
Grupa ludzi leci z misją rozpoznawczą na planetę gdzie znajduje się jakby kopalnia i której mieszkańcy przestali odpowiadać, prawie wszystkich wymordowały maszyny. Ratuje się dziecko i kobieta z misji. Dziecko okazuje się maszyną.
Wiem, że opis podobny trochę do Obcego 2, być może coś przekręciłem.
Czy kojarzy ktoś...