Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Jak w tytule. Film dosc stary. Ona badala kosmos on byl policjantem. Pamietam scene ztego filmu. Jedno z nich czytalo ksiazke na glos adrugie moglo je dotykac wszedzie i w kazdy sposob az juz nie mogl czytac. Ktos cos?

Cześć, szukam tytułu filmu który był emitowany w TVP1 albo TVP2 w latach 80-90, produkcja prawdopodobnie włoska, francuska, ale pewności nie mam. Treść głównie skupiała się na przeżyciach młodego chłopca którego ojciec miał dużo młodszą od siebie partnerkę. No i akcja kręciła się wokół relacji tego chłopca z tą...

Kilkanaście lat temu oglądałem w telewizji thriller, w którym ktoś opowiadał chyba o jakimś zabójcy. Jedna z ofiar zginęła, wchodząc do szybu windowego, w którym nie było windy, a zabójca zdjął uprzednio mówiące o tym ostrzeżenie. Osoba opowiadająca o tym zdarzeniu mówiła, ze sprawca miał jakiś charakterystyczny tik. W...

więcej

witam szukam inteligentnej komedii coś w stylu dwaj zgryźliwi tetrycy.Na święta przyjeźdza moja siostra i zawsze oglądamy filmy.Może coś polecicie dobrego??

Hej szukam tytułu filmu który ogladalem lata temu...kino kopane azjatyckie...na vhs kałem ten film pod tytułem ODDZIAŁ DO ZADAŃ SPECJALNYCH
zarys filmu....amerykańska angielska księżniczka aktorka zostaje porwana...detektyw który ma ja odnaleźć prosi o pomoc właśnie ten oddział do zadań...

koleżanka pamieta tylko scene jak dziewczyna miala nogi na stole,weszła jakaś inna i powiedziała,że ma zdjąc,a tamta pyskowała(wiemy-za mało)

film raczej z czasów prl, może Bareja, pamiętam tylko scenkę, chyba w fabryce, jak kilku facetów ubranych w fartuchy rozmawia i pada zwrot "w mordę bity..." trudno mi powiedzieć czy był wśród nich Nalberczak, pozdrawiam Forumowiczki i Forumowiczów

Szukam filmu gdzie glowna role gra chyba murzyn on chyba uczy w szkole I zapoznaje kobiete ktorej otruto psa na koncu grają w rosyjską ruletke I ktoś ginie wiecej now pamietam moze ktoś coś kojarzy

Szukam horroru gdzie Matka ktora ma chorego syna potrzebuje dużej sumy na jego hospitalizację. Bierze udział chyba w kolacji gdzie do wygrania jest spora suma. Dostają różne porypane zadania i za nie dostają kase
Pamiętam tylko ze film kończy się tak gdzie Matka wygrywa wraca do domu a jej syn popełnił już...

hahahha, ale padaka