z lat 90-tych, na początku chodzili pochyleni ale potem któremuś podczas wypadku naprostował się kręgosłup i zaczął prostować innych począwszy od swoich skąpo odzianych żon/dziewczyn, potem wyruszyło 6-8 chłopa na jakąś wyprawę po coś tam, może po ogień bo chyba jakiś nieudacznik im wygasił (nie jestem pewny czy to nie...
więcejz lat 90-tych na pewno zaczyna się od tego że facet albo para lądują w Rio (strzelam że to Rio) no i od razu albo bardzo szybko zostają okradzeni przez jakiegoś czarnego typka w blond peruce przebranego za kobietę. Potem jest jakaś akcja że ten facet nawiązuje romans z taką ładną latiną (ona chyba jest jakąś tancerką)...
więcejChłopiec był chyba adoptowany przez jakiegoś psychologa z domu społecznego czy coś takiego,dzieciak sprawiający kłopoty i zamknięty w sobie,ludzie podchodzili do niego z niechęcią,on tam poznał jakąś dziewczynę,która była bodajże córką tego psychologa(a może i nie).Pamiętam tylko zakończenie filmu,gdzie on uciekał...
Cześć :) Szukam tytułu filmu o dziewczynie, która zamieszkała w jakimś dworze w lesie. I tam dostawała co rano jakąś sukienke. Potem dowiedziała się że musi znaleźć jakieś perły albo stanie sie coś strasznego. i Jak znalazła te perły to musiała je wrzucić do morza, ale one do niej wracały więc rzuciła sie z nimi ale...
więcejwłaśnie sobie ostatnio przypomniałam taki jeden film, który mi się bardzo podobał. Tylko nie pamiętam jego tytułu. Kiedyś leciał na HBO lub na HBO2. Nie wiem czy mi pomożecie, ponieważ nie za dużo pamiętam z tego filmu. Oglądałam go jakieś 2 lata temu xd . I nie wiem czy te informacje co wam podam akurat w tym filmie...
więcejWiem że, chodziło w nim o jakiś napad na bank bo pod koniec filmu robią jakiś napad i zgarniają dużo kasy. Zawsze po sobie zostawiają światełka led czy jakoś tak :/ nie wiem co to za film a widziałam go raz w tv. Przepraszam za chaotyczne napisanie xd
Chciałabym obejrzeć dziś fajną komedię :) Może być odmóżdżająca, ale nie totalnie głupia i z humorem na poziomie ameby (o narządach płciowych, seksie itp). I nic z wątkiem romantycznym. Nie przepadam ;)
Dodam, że oglądałam już wszystkie filmy z Nielsenem :)
Cześć wszystkim,
znajoma poleciła mi bardzo dobry film ale nie pamięta tytułu:
film jest polskiej produkcji, opowiada o chłopaku umieszczonym w jakimś zakładzie psychiatrycznym/dla niepełnosprawnych (nie pamiętam dokładnie) a po wielu latach okazuje się, że ten chłopak jest po prostu głuchoniemy.
Bardzo proszę o...