Cześć, interesują mnie mocne filmy o fascynacji między kobietami. Nie komedie. Filmy, które z tej kategorii mi się podobają (od najlepszego):
1. Blue is the warmest color (Życie Adeli)
2. Lost and Delirious (Zagubione)
3. Respire
4. Kyss mig (jakoś mnie ujął mimo prostoty).
Przykłady, które mnie NIE ujęły:...
Szukam filmów z Amazonią albo tropikalnymi wyspami w tle. Coś jak; Jaguar, Uzdrowiciel
z tropików, Fitzcaraldo, Wyspa Dr. Moreau.
jeden astronauta został zarażony po powrocie na ziemie zapładniał kobiety a te chwilę po stosunku brzóch im róśł i chwilę później rodziły proszę o pomoc
Kilka lat temu oglądałem film z akcją, ktora toczyła się tuż po ataku w columbine high school. Główną bohaterką była dziewczyna o indiańskim pochodzeniu była raczej niezbyt lubiana, a po tym jak zainteresowała się wicca było dużo gorzej. Ktoś kojarzy może tytuł? Leciało to na polsat film.
Jakiś czas temu oglądałam bajkę na Pulsie 2 i za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Pamiętam że to było o zwierzętach na bodaj sawannie gdzie zaczęło im brakować wody i chyba też zwierzęta niektóre zniknęły. Okazało się że na końcu wąwozu zbudowano jakiś hotel i przez tamę nie było wody.
Tam na końcu oczywiście...
Witam.
Ostatnio przypomniałem sobie o pewnym filmie, który dawno temu oglądałem na VHS.
Fabuła szła mniej więcej tak: pamiętam, że dwóch bohaterów (prawdopodobnie bracia) przewoziło coś tirami. W firmie był strajk, lecz oni się temu przeciwstawili i wybrali się w kurs. W odwecie spalono ich ciężarówki przez co...