Szukam dobrych filmów o tej tematyce mniej więcej od roku 2000 do teraz. :-)
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
To był film o podróży w czasie. Bohaterem była nastolatek grający w drużynie (chyba) futbolowej, zawalił on mecz przez co jego drużyna przegrała. włamał się do laboratorium matki (która pracowała wraz ze swoim zespołem nad podróżami w czasie) ale podał złe dane i cofnęło go do średniowiecza. I pamiętam jeszcze taką...
Szukam znawcy filmów który pomógł by mi w odnalezieniu jednego tytułu oglądanego prze ze mnie parę dobrych lat temu. Pamiętam jedną scenę najbardziej. W niej dwóch ludzi uciekało z więzienia (prawdopodobnie na syberii) i w momencie gdy już są przy mecie (czyli dna studni) okazuje się że jedne z nich zdradza głównego...
więcej
Cześć, szukam filmu. Leciał kilka lat temu na TVP, w piątek wieczorem.. wtedy puszczali zawsze jakiś taki kryminał/thriller. Amerykański, może nie najwyższych lotów, ale chciałam go obejrzeć.
Mogę coś pomylić, bo niezbyt dokładnie go pamiętam.
Film był o kilku przyjaciółkach, które wróciły do rodzinnego miasteczka...
Mam pytanie, czy ktoś kojarzy film o młodym wynalazcy prawdopodobnie pochodzącego z Nowej Zelandii? Pamiętam, że w filmie pojawiła się też postać Alberta Einsteina.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Witam,pomoze ktos z tytulem , kiedy bylem dzieckiem 2000-2004r ogladalem film z dziadkiem nie jestem pewny czy byl to film gangsterski czy western, w ktorym jeden gosc chodzil po miescie i pytal sie rozych osob,, jestes szybki?" ale on byl zawsze szybszy pozniej mial walczyc z jakims rowniejszym sobie( nie pamietam kto...
więcej
Siemanko, nie wiem czy w dobrym dziale pisze czy nie.
Ale szukam filmu o tematyce CIA, Teoriach spiskowych, albo coś takiego.
Pomocy! Bo już mi się filmy skończyły :( nie ma co oglądać :P
lecial na europa,europa wiele lat temu,prawdopodobnie francvuski,Nie pamietam dokladnie,ale chyba o rycerzach jakos to bylo,,miejscami oraz na koncu samym byl super podklad muzyczny taki,specyficzny,,francuskiego wykonawcy ,kojarzy ktos?
Hej. Poszukuję tytułu bajki w której bohaterem był indyk Gulgotek. Bajka raczej mniej znana... proszę o pomoc. Bardzo proszę...
hej wszystkim : )
podpatrzyłam na zagranicznym YT takie fajne vlogi o filmach i postanowiłam zrobić własny.
jest dostępny tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=IlWBOjNhtKk
ciekawa jestem, czy są tutaj osoby, które znają każdy z podanych przeze mnie filmów : )
zachęcam was również do nagrania własnego vloga o...