Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka
Jak podobał Wam się film "Agent i pół" ?
Moim zdaniem dało się pośmiać , Dwayne Johnson w roli Boba wyśmienity :D
Fabuła filmu dla mnie też była okej
Jestem ciekawy Waszych opinii :)

PS. Ostatnio wpadłem na ciekawą stronę: czasfilmu . pl
Z tego co widzę jakaś nowa na razie mają 4 filmy online ale...

lecial na tvp 1 jakis rok temu nie pamiietam tytulu jest to o statku piradzkim ktory plynie przez morze spotyka ich sztorm i doplywaja do wyspy pelnej nagch kobet nastepnie podczas powrotu do domu dochodzi do buntu i kapitan zostaje opuszczony na szalupie do wody i porzucony a statek wraca na wyspe kobiet i zabiera...

Hej, niedawno oglądałam Wyspę Skarbów z 2007 i nie mogę znaleźć nazwiska aktora, który grał "Niemowę" (nawet nie znam imienia), tego, któremu ucięli język, a żonę sprzedali handlarzom niewolników. Pomoże ktoś?

Dowiedziałem się o jego istnieniu od ojca. Niestety nie pamięta jego tytułu. To thriller/horror (chyba bardziej ten pierwszy). Najpóźniej z pierwszej połowy lat 90-tych. Opowiada o psychopacie mordującym w wyjątkowo okrutny sposób. Bawi się z policją w kotka i myszkę, podsuwając im wskazówki w postaci cytatów z Biblii.

więcej

Witam! Probuję namierzyć tytuł filmu jak w temacie. Film oglądałem jakoś na początku lat 90-tych na VHSie. Charakterystyczne szczegóły to niewielka zamknięta lokalizacja ogrodzona wysoką siatką będąca bazą dla jedynych ocalałych ludzi. W bazie tej był tunel z regulowanym otwieranym ogrodzeniem, do którego ludzie...

Witam. Szukam tytułu filmu w którym dróżyna amerykańskich zapaśników jedzie pociągiem.
Z góry dziękuje

Szukam filmów z byłymi/aktualnymi agentami CIA, FBI lub innych służb specjalnych, takich typowych maszyn do zabijania niczym Statham, którzy pomagają w jakimś śledztwie/kogoś ochraniają/ratują swoje porwane dziecko, czy coś, lub po prostu rozwiązują jakiś spisek czy coś w ten deseń. Jakieś fajne filmy na kilka...

generalnie ogladałam film jakis rok temu o grupce mlodych ludzi ktorzy badali zdarzenia paranormalne i wybrali sie chyba coś mi tak świta gdzies do jakiejś wsi za lasem (Rosja) cos takiego mieli przewodników i medium ze sobą i tłumacza, jak juz dojechali do tego domu opuszczonego takiej jakby izby to zakwaterowali sie...

więcej

Witam serdecznie , poszukuje filmu z gatunku : Katastrofy lotnicze . Film prawdopodobnie z początku lat 90 - tych . Kilkunasta grupa młodych ludzi wybierają się a na wycieczkę małym samolotem . W powietrzu dochodzi do awarii samolotu . Rozbijają się w górach na całkowitym odludziu . Musza walczyć o przetrwanie a...

Hej z tego co pamietam filmbopowiadal o dziewczynie ktora mieszkala z macocha i one wyjechaly na wakacje i tam ta dziewczyna dowiedziala sie ze macocha chce przywlaszczyc sobie pieniadze ktore dziewczyna odziedziczy po ojcu gdy skonczy 18 lat. I jak sie o tym dowiaduje to ucieka i spotyka swojego przyjaciela z...