Proszę polecić mi jakiś dobry, ale mniej znany thriller lub kryminał. Chciałabym coś fajnego obejrzeć przed snem.
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie film, który kiedyś oglądałam w telewizji. bardzo chciałabym obejrzeć go po raz drugi, ale nie pamiętam tytułu. może ktoś pomoże. Film opowiada o mężczyźnie, który przybywa na wyspę/do miejscowości ze zdjęciem matki. Na tym zdjęciu była chyba też jakaś druga kobieta i chyba kojarzę...
więcejJakieś 2-3 lata temu w TV leciał taki horror, ale nie znam tytułu. Pamiętam tylko tyle, że był on o grupce znajomych która znalazła dół/studnie w którejś coś było. Wiem, że oni do środka wchodzili i że wokół tego dołu były jakieś ruiny.
Bajka chorzdziła na TVP1 w okresie wakacji
Opowiadała o młodej księżniczce która nie chciała wyjść za mąż. Dostała wisiorek lub amulet ,był też smok którego mogła było jakby panią najbardziej charakterystyczny był SUM który pod koniec każdego odcinka zadawał zagadkę
Jeśli ktoś wie jak się ta bajka nazywa prosze o...
- rok produkcji pomiędzy 2000-2009
- przestępca prosi brata który nie jest kryminalistą żeby pilnował blondynki którą porwał chyba dla okupu i ten brat się w niej zaczyna zakochiwać z wzajemnością
- pamiętam scene jak ona śpi na kanapie chyba ranna a on jej pilnuje i zaczyna się jej przyglądać i zaczyna mu się...
Nie kojarzę tytułu filmu,oglądałem go może z 2 lata temu nie pamiętam dokładnie.Ogólnie film był o facecie który podrywał różne kobiety i wgl .Miał siostrę (chyba przyrodnią) która dobierała się do niego i chciała z nim pójść do łóżka.Nagle sie z nim założyła że nie ,,zaliczy,, chyba dość poważnej i bogatej dziewczyny,...
więcejJestem absolutnym przeciwnikiem całkowitej polonizacji. Nigdy nie oglądam filmów z dubbingiem i chyba na każdym forum widzę masę ludzi z podobnym nastawieniem. Mimo to coraz więcej filmów się dubbinguje. Za każdym razem zastanawiam się, czy to się w ogóle opłaca? Czy na pokazy filmów w pełnej wersji językowej...
Nie kojarzę tytułu filmu,oglądałem go może z 2 lata temu nie pamiętam dokładnie.Ogólnie film był o facecie który podrywał różne kobiety i wgl .Miał siostrę (chyba przyrodnią) która dobierała się do niego i chciała z nim pójść do łóżka.Nagle sie z nim założyła że nie ,,zaliczy,, chyba dość poważnej i bogatej dziewczyny,...
więcejPamiętam tylko opis na filmwebie, że jest to film o jakimś mężczyźnie szukającym kogoś kto za drobną opłatą mógłby go zabić, z tego co pamiętam ten film wygrał złotą palmę w Cannes w jakiejś kategorii, ale co do tego to nie jestem pewny.
Film o podróży byłego małżeństwa na wesele ich syna albo córki (nie pamiętam kogo) do Grecji. W trakcie podróży rozbijają się samolotem w Chorwacji, na kolacji w Albanii przypadkiem zabijają ptaka będącego symbolem narodowym, ściga ich policja ostatecznie udaje im się dojechać na wesele, po czym zostają aresztowani.