Hej, szukam jakiejś fajnej przyjemnej komedii romantycznej takiej jak np: "Sex story", "to tylko seks", "brzydka prawda", "Co zdarzyło się w Las Vegas", "Pan i Pani Kiler", "Cinderella Story", "Dziewczyna moich koszmarów", "Tak to się teraz robi", "Romans na dwie noce". To są najlepsze które obejrzałam dużo by można...
więcejPewien tytuł nie daje mi mi spokoju do dzisiaj. Postaram się opisać to co pamiętam jak najlepiej. Oglądałem go gdzieś w latach 01-03 jeszcze na VHS, więc film musiał być z lat 80-90. Był to typowy film akcji sporo strzelania itd. Teraz to najważniejsze, czyli co pamiętam z tego filmu, a jest tego niewiele. Pamiętam że...
więcej
Hej.
Kiedyś w tv leciał taki film o sadystach, którzy werbowali kobiety i robili im ... krzywdę na różne sposoby. Gwałt był "najlżejszą" z kar. Ktoś wie jaki był tytuł? ;/
Oglądałem dość bardzo dawno temu z 10 lat jak nic pewien thriller/horror/scifi może troche też fantasy, pamiętam tylko tyle z niego, że spora część akcji działa się w lesie w tym lesie znajduje się duży dom 2-4 piętrowy i ten dom otaczają ''grzyby???'' czy coś podobnego co tworzy pole siłowe przez które nie można wejść...
więcej
Chyba z lat 90-tych. Tytuł <<Coś pięknego>> czy jakoś tak. Dziewczyna i chłopak grają w
zespole ona jest perkusistką, zakochuje się w nim bez wzajemności. On ma dziewczynę idą
na bal koleżanka perkusistka robi za szofera, wiezie ich, beczy, wszystko kończy się
szczęśliwie. Dziewczynę perkusistkę grała taka drobna...
Powitać!
Kiedyś mi pomogliście, koleżanki i koledzy. Proszę o pomoc raz jeszcze!
Poszukuję horroru klasy B. Problem polega w tym, że go nie widziałem! Raczej nic o duchach/potworach. Raczej nic w kontekście wierzeń i religii.
Kojarzę jedynie, że była tam młoda dziewczyna z oszpeconą twarzą (chyba połowa...
Nie wiem czy to był film telewizyjny HBO lub Canal +, kryminał z lektorem pl akcja dzieje się w małym miasteczku policjant prowadzi śledztwo zabójstwa i podejrzewa przyjaciela z młodości który jest księdzem, może cenzura go skasowała wydaje mi się, że tytuł był Więzy Krwi ale nie mogę pod takim tytułem nic znaleźć.
Cześć, oglądałem rok temu film w ktorym matka z córką wprowadziła sie do domu w ktorym w zamurowanym pomieszczeniu przebywał łysy mężczyzna (nie ten z Brazzers) Ktoś zna może tytuł tego filmu? Dzięki za wszelkie odpowiedzi
Szukam tytułów 3 filmów.
1. Pamiętam, że ten film był mega chory. W pewnej rodzinie od pokoleń rodziły się bliźnięta. I te bliźnięta rodziły bliźnięta, bo te małe dziewczynki były już jakby zapłodnione..
2. Łysy, mały chłopiec, siedzi w komorze, widzi tylko niebieskie światło.
3. Grupka osób, +20lat znajduje...