Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuję filmu oglądałem go parę ładnych lat temu. Pamiętam tylko jedną scenkę w szkole na lekcji jak nauczyciel mówił że każdy może być mordercą a gdy klasa zaczęła coś marudzić to podszedł i poderznął gardło jednemu z uczniów klasa zaczęła wiać a drzwi były zamknięte po chwili okazało się że tak naprawdę nie zabił...

więcej

Mianowicie miał nadejść koniec świata (chyba 2012) i jakaś kobieta musiała trafić do pewnego miejsca... chyba... Pamiętam, że w pewnej scenie ktoś przywiózł ją chyba na lotnisko, ona wysiadła, ale wróciła się po towarzysza, ten jednak znikł. Wszystko ogólnie układało się tak aby ona gdzieś dotarła.
Film był słaby, ale...

więcej

chodzi mi o to http://www.imdb.com/title/tt5354588/?ref_=nv_sr_1

pamiętam, że w dzieciństwie oglądałem film kung-fu, ale nie pamiętam tytułu, od razu mówię, że napewno nie jest to "Klasztor Shaolin".
Pamiętam, że główny bohater nie umiał walczyć ale był w klasztorze i stopniowo się uczył, pamiętam również, że chyba biegał po jakiś drewnianych podestach, być może tam scena walki...

więcej

Szukam dobrego reprezentanta polskiej kinematografii. Coś dla wymagających, jednocześnie zrozumiałe dla obcokrajowców. Jest szansa?

Witam poszukuje jakiegoś filmu (może być dokumentalny) o okrucieństwie niemiec podczas 2 Wojny. Bardzo prosze, aby film był mocny i na długo pozostawał w pamięci.

Film ma wyjść w trakcie tegorocznego lata. Film familijny, Kevin ma grać tam ojca-pracoholika, który zamienia się w kota. Widziałam zwiastun w kinie i zaciekawił mnie, ale za nic w świecie nie mogę przypomnieć sobie tytułu... Proszę o pomoc ;)

Hej!
Jakiś czas temu widziałam zwiastun filmu w kinie i zapomniałam zapisać tytuł. W filmie był motyw domu / ośrodka / pensjonatu w którym jeśli się nie zakochasz to zamieniasz się w zwierze. Pamiętam zwiastun tego filmu jak przez mgłę i nic więcej nie mogę sobie przypomnieć. Może komuś coś zaświta?

szukam filmow tego typu moze ktos zna podobne ?? dzieki

http://www.filmweb.pl/film/Zakochany+Skorpion-2013-654893