Szukam filmu ktorego tytulu nie pamietam ogladalem go jako dzieciak i mocno utkwil mi w pamieci . Pamietam domek jednorodzinny i dwoje dzieci/nastolatkow ktorzy chca wkroczyc w pozycie intymne . Konczy sie to niestety ciaza i zostaja mlodymi rodzicami .
Dzieki z gory ..
Witam ! szukam filmów najlepiej thrillerów psychologicznych przed 2000 ostatecznie 2004 rokiem w którym jedna osoba robi z drugiej wariata ,wmawia mu coś innego i zmienia go ,a ta osoba wariuje. Z góry dziękuje !
Seriale które już widziałam
- The walking dead
- Mr. Robot
- The 100
- The Fosters
Także prosiłabym o polecenie jakichś ciekawych seriali. Mogą być o podobnej tematyce jak te wymienione wyżej :)
1) Pierwszy film którego poszukuję, to opowiadający o rodzinie, w którym żona o imieniu Lori biła swojego męża Edda i terroryzowała rodzinę.
2) Film o dziewczynie mającej imię Amanda, która była niepełnoletnia i chciała być ze starszym facetem o imieniu Mike, którego chyba potem zabiła (nie pamiętam), brała...
Szukam filmu. Oglądałam go gdy byłam mała... to film o karate. Było czterech chłopców, braci. Mało z tego pamiętam bo oglądałam ten film dawno temu. Pamiętam że ich rodzice chyba wyjechali, a oni ubierali się w kolorowe stroje do karate zielony, zółty, niebieski i chyba czerwony i jak dobrze pamiętam to ten najmłodszy...
więcejnie znam tytułu ale mogę go trochę opisać wiec działo się to w samolocie grupa przyjaciół świętuje urodziny koleżanki obsługa to byli terroryści pod koniec filmu musieli lądować w bazie wojskowej tam była zła pogoda a ten pas musieli dopiero zrobić nie za dużo ale może ktoś pomoże
Cześć, mam mega problem z znalezieniem filmu, ponieważ nie znam tytułu, aktorów ani fabuły. Zapamiętałam kilka szczegółów:
1) główna bohaterka to dziewczyna, która w dzieciństwie razem z siostrą zostały zamknięte w samochodzie (chyba przez ojca). Udało uciec się jednej poprzez stłuczenie szyby, wyniku czego miała...
szukam filmu pamiętam tylko że to był film o kobiecie która mordowała jak się nie mylę w stylu Kuby Rozpruwacza wszystko szło na jej męża a ona sobie w mawiała że mieszka ktoś w ich domku gościnnym. Pomoże ktoś??
Dopiero zaczynam swoją przygodę z fimwebem, więc nie wiem co i jak do końca, ale to jest bardzo ważne. Poszukuję filmu lub bajki (znajoma to tak ujęła, bo to dla niej szukam), w którym dzieci miały sypać kwiatkami na ślubie, ale zamiast kwiatków w koszyku były szpilki. Pytałem czy ślub był głównym wydarzeniem, na...