Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu sprzed kilku lat. Był on o nastoletniej dziewczynie, ktorej rodzice się rozwiedli, a tata poznał inna kobietę. Pamietam ze byla scena, gdy ta kobieta wraz z jej ocem nie pozwalali jej sciac wlosow, bo je uwielbiali. W następnej scenie ścinała je jej przyjaciołka. Ta wlasnie przyjaciolka poznala chlopaka,...

więcej

Leciał jakoś może rok temu w TV. Jedyne co pamiętam z tego filmu to scena, w której ktoś sadził ryż bardzo szybko i nie dbale a potem ktoś mu chyba powiedział, że zrobił to źle, lub kazali mu to poprawić (nie pamiętam dokładnie). Film kończył się pojedynkiem gdzie głównemu bohaterowi podano herbatę z trucizną. Wie...

więcej

Szukam dobrych filmów osadzonych w tamtych latach jestem otwarty na wszelakie sugestie:)

Witam

Szukam filmu w którym chłopak (główny bohater) znał się na samochodach , jeździł już jako zawodowiec , ale podczas jednego z wyścigu doznał wypadku . Wtedy stracił wszystkich sponsorów. jedyną jego szansą na powrót do tego jest wygranie szkolnego bodajże wyścigu. Jego największym rywalem jest syn , starego...

więcej

Jaki film pelnometrazowy, byl krecony w jakosci UHD?

Witam, podawajcie tutaj trylogie/ serie filmów w których mieliśmy do czynienia z prequelami bądź interquelami

film chyba hiszpański jakiś sytuowany profesor albo pisarz chyba i młoda kobieta (duża różnica wieku) dramat romans kojarzy ktoś (nie chodzi mi o Elegia 2008)

Film jest stylizowany lub jest z lat 90. Reżyserem jest Tim Nathan. Grają tam Kathleen Ebbs i Luka Raubenheimer. Film ma prwadopodobnie tytuł hellion ale nigdzie nie ma filmu z tymi aktorami i reżyserem. Czy ktoś wie gdzie mogę go znaleźć? Może ktoś rozpozna ze zdjęć...

Witam.

Szukam filmów o płatnych zabójcach i gościach od zadań specjalnych, którym powodzi się w życiu. Coś jak John Wick, Transporter, Hitman, lub kilka filmów ze Stathamem.

Z góry dzięki za propozycje.

szukam filmu kilka lat temu widziałem zwiastun w domowej wypożyczalni polsatu, czy jak to się tam zwie. fabuła druga wojna światowa mieszkańcy jakiejś wioski uciekają do lasu przed wojną i tam budują nową ukrytą wieś :\ ale niemcy ich znajdują i zaczyna się bombardowanie, bitwa efekty fajne w obsadzie kilka znanych...

więcej