Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem ten film dobre 7 lat temu jak nie więcej, pamiętam tyle, że było 2 głównych bohaterów, którzy mogli znikać coś o czym pomyśleli.. Na koniec zaczeli znikać sami siebie, i jeszcze jeden szczegół który pamiętam to, że mieli xboxa :P

Film byl już przeze mnie oceniony, ale najwidoczniej, nie zaliczyło mi oceny, bo nie mogę go znaleźć na mojej liście. Do rzeczy. Wskazówki:
-Odludzie. Do pustelni samotnej kobiety przez zbieg wydarzeń trafiają dwaj żołnierze-Rosjanin i Fin(?)
-Jako, że akcja rozgrywa się w czasie drugiej wojny, żołnierze nie pałają...

więcej

do usunięcia

Witam i błagam o pomoc!

Poszukuję trzech ostatnich sezonów Kancelarii Adwokackiej (6, 7 i 8) Pierwsze 5 oglądnąłem bo były łatwo dostępne. Wciągnąłem się całkowicie w serial i teraz nagle ucięło mi losy bohaterów z którymi zżyłem się niemiłosiernie. Jak nie oglądnę do końca to prawdopodobnie umrę. Czasu jest...

Witam, szukam filmu, gdzie w laboratorium pracują nad poprawieniem ludzkich zdolności, pewnego dnia do domu głównego bohatera przychodzi nieznajomy i próbuje go zabić, gdy udaje się mu pozbyć napastnika na dom zostaje wysłany dron bombardujący go, bohaterowi udaje się przeżyć, z domu zabiera tylko substancje, którą...

Szukam filmu gdzie akcja rozgrywa się w starym domu fabrykanta główna bohaterka słyszy głosy duchów dziecmkróre pracowały dla fabrykanta i są uwięzione gdzieś w domu .Bohaterka ma chyba na imię Elen czy jaoś tak .Film czasami był emitowany w TVN ale za żadne skarby nie mam pojęcia jaki tytuł.Błgam pomocy !!!!!!

Kilka lat temu (2010/2011) oglądałem na HBO pewien film fantastyczny. Dokładnie nie pamiętam co tam się działo ale chodziło o to, że główna bohaterka zmarła i po śmierci spotkała anioła śmierci (?) który chciał ją odprowadzić do nieba, ale ta droga do nieba była trochę przerażająca, więc bohaterka to odwlekała. Jak się...

więcej

Film zaczyna się jak pracownik CIA kapie się na Alasce w lodowatym jeziorku (film amerykański).Po skończonej kapieli ogrzewa się przy ognisku.Niedlugo potem ubiera się i wyrusza w góry.Po paru kilometrach znajduje chate w której jest facet z CIA który tez należy do programy testowania tabletek o roznych kolorach na...

Witam,
Poszukuję filmu. Produkcja francuska, gatunek thriller(?), fabuła oparta na faktach. Akcja rozgrywa się w wielkim lesie i w opuszczonym budynku. Młoda para (być może małżeństwo) jest straszone, walczą i próbują uciekać od "tajemniczych zjaw". W ostateczności zostają zamordowani. Na koniec filmu okazuje się, że...

więcej

Ledwo pamiętam parę scen z tego filmu otóż,
To było coś o kosmitach którzy tak jakby robili eksperymenty na ludziach tylko i mieli jakieś moce czy coś, zamiast planety był tylko wycięty płaski kawałek z miastem. Ci obcy zmieniali ludzią wspomnienia wstrzykując jakieś szczykawy między oczy i taki jeden ziomek się...