Szukam tytuł filmu powojennego. Pamiętam ,że kobieta po cichu uczy się kodeksu drogowego aby zdać egzamin i zostać pierwszą kobietą co bedzie jeździć taksówką w Warszawie i zatrudni się w MPT.
Cześć! Potrzebuję waszej pomocy.
Oglądałam pewien film dobrych parę lat temu. Jedyne co pamiętam to, to że akcja działa się na jakiejś prywatnej wyspie, był tam stary dom nawiedzany przez duchy, wydaje mi się, że byli tam ludzie, którzy chcieli rozpracować tą sytuację, na pewno znaleziono grób z kobietą, później...
NOWY FILM O 2PACU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIECH KTOS GO DODA DO WYSZUKIWARKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babka płynie na jachcie ze swoim mężem/kochankiem. W nocy budzi się sama w łóżku, zauważa plamy krwi i zakrwawiony nóż. Podnosi go, jednak po chwili podpływa do niej straż wodna (czy jak to tam się nazywa), a ona zostaje oskarżona o morderstwo, niesłusznie. Trafia do więzienia, gdzie spędza ileś tam czasu i dowiaduje...
więcej
Cześć!
Szukam filmów, w których mowa o mitologii na każdy możliwy sposób.
Jeśli znacie jakieś ciekawe filmy o tej tematyce to proszę podzielcie się nimi :)
Szukam filmu, którego oglądałam jakieś 5 lat temu na Polsacie chyba. To był film że taki mężczyzna udaje gluchego i niemego (ale nie jestem pewna co do niemego) i w tym ośrodku była pielęgniarka bodajże w której się zakochał, chciał ją poznać więc udał że jest bratem blizniakiem tego gluchego i się ze sobą zbliżyli i...
więcejPamiętam niewiele, na początku filmu jacyś ludzie, nie wiem mafia może, z gangu, napadli na samochód, mieli zabić jakiegoś faceta, ale w samochodzie razem z nim był jego syn. Ojca zabili, syna oszczędził jeden z tych bandytów i wychował jak swojego. Potem chyba akcja przeskakuje do czasu, kiedy ten dzieciak jest już...
więcej