Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, którego oglądałam jakieś 5 lat temu na Polsacie chyba. To był film że taki mężczyzna udaje gluchego i niemego (ale nie jestem pewna co do niemego) i w tym ośrodku była pielęgniarka bodajże w której się zakochał, chciał ją poznać więc udał że jest bratem blizniakiem tego gluchego i się ze sobą zbliżyli i...

więcej

Szukam filmu, którego oglądałam jakieś 5 lat temu na Polsacie chyba. To był film że taki mężczyzna udaje gluchego i niemego (ale nie jestem pewna co do niemego) i w tym ośrodku była pielęgniarka bodajże w której się zakochał, chciał ją poznać więc udał że jest bratem blizniakiem tego gluchego i się ze sobą zbliżyli i...

więcej

więcej

więcej

ostatnio leciał taki serial w telewizji
była wichura małżeństwo schowało sie w schronie pod domem , po tym jak wichura ustąpiła znaleźli dziewczynke leżała na trawie wzieli ją do domu i wychowali jak swoją córkę
jak już była dorosła to pracowała w jakiejś księgarni wysłała książkę do wydawcy znajomego i ją przyjeli...

więcej

Mam w głowie kilka obrazow z filmu ktorego tytulu nie pamietam. Klimat horroru nieco gotycki. Mgla, jezioro, dziewczyna ktora utonela. Film prawdopodobnie Wloski lub Angielski. Urzekla mnie atmosfera. Pamietam niewiele i prawdopodobnie malo informacji, ale sprobuje. Wszystko dzieje sie w opuszczonej posiadlosci lub...

użytkownik usunięty

W którym bohater jest zrezygnowany swoim życiem.

Witam,
Szukam filmu, który oglądałam parę lat temu w tv, niestety nie pamiętam kiedy, ani na jakim kanale.
Opowiadał o min. Dwóch dziewczynach/kobietach,chyba Amerykankach, które wyruszyły na rowerową wyprawę w góry. Nie jestem pewna czy nie były jeszcze z jakimis znajomymi.
Jedna dziewczyna została porwana,...

użytkownik usunięty

W którym główny bohater chce umrzeć

Znacie jakieś dobre filmy o ucieczce dziecka/dzieci z domu?