Hej wszystkim. Mam problem wczoraj widziałam skrawek pewnego filmu. Może ktos skojarzy: Akcja rozgrywała się w lesie bylo tam kilku mężczyzn. Z tego co usłyszałam to zabrali oni kobietę ( murzynkę ) po występie do lasu i tam zgwałcili. Jej córkę utopili w jeziorze. Kobieta rzuciła na nich klątwę że teraz ich krew jest...
więcej
Szczerz nie pamiętam dokładnie fabuły, ale pamiętam że film był o dwóch żołnierzach, którzy specjalnie dali się zabić(upozorowali śmierć), BY MOGLI DOŁĄCZYĆ DO JAKIEJŚ GRUPY ŻOŁNIERZY (KOSZARY). Chyba jeszcze było, że ich dowódca ich nienawidził ale nie pamiętam
Bardzo proszę o pomoc!!!
Witam! Szukam filmy, który miał mniej więcej coś takiego w fabule: chłopak chyba z grupy rozdzielonych osób wpadł w jakiś tunel rurę i zjechał nim na dół. Gdy wpadł do jednej z sali (albo podczas zjeżdżania zobaczył złoto) pełno złota, monet, gdy łapczywie zaczął je chować do kieszeni one zamieniły się w robaki. Takich...
więcejSzukam film, z którego pamiętam tylko końcówkę. Całość zlewa mi się z książką, którą czytałam (Ostatnie lato) i nie potrafię rozdzielić tego co widziałam od mojej wyobraźni. Wracając do końcówki to był taki motyw, że kobieta uciekała, bodajże w bagażniku auta, na granicy zostali zatrzymani, jej ukochany przyjechał na...
więcejBył to horror albo coś w tym guście, pamiętam z dzieciństwa, że leciał w tv i się bałam i mama wyłączyła. Było to o jakiejś bestii, prawdopodobnie wilku, który terroryzował wieś/miasteczko. Było też tam coś chyba z owcami, ale nie jestem pewna... Wiem, że to mało szczegółów, ale mam nadzieję, że ktoś kojarzy :)
Kiedyś w kinie przed docelowym filmem, puścili zwiastun filmu. Coś a la thriller.
Jest sobie zamożna rodzinka, która wygląda na jak najbardziej ułożoną. Do czasu, aż złodzieje włamują się do ich domu, biorą ich jako zakładników i z tego co pamiętam próbują wyciągnąć od nich kod do sejfu, w którym familia trzyma...
Cześć!
Szukam informacji o filmie poświęconemu jednemu z kolarzy torowych Orła Warszawa. Niestety nie znam nazwiska kolarza, ale w latach 1977-1979 przygotowywał się on do Igrzysk Olimpijskich w Moskwie, niestety podczas wyścigu szosowego miał wypadek, w którym doznał poważnej kontuzji, która przekreśliła jego...
witam poszukuje tytulu serialu który lecial wczoraj na tvp1 ok 23 dziewczyna przyjechala do brata na pogrzeb a on jej zostawil na wychowanie trojke dzieci i kawiarnie dziekuje