Pamietam urywki tego filmu,własnie,ze dziennikarka chyba brytyjska poszukuje ludzi i siedziby chyba sekty,ktorej członkowie mieli przy sobie takie dziwne trojkatne kostki ,ktore ich usmiercały,a u niej wywoływały jakies dziwaczne wizje rzeczy i ludzi. Tytuł był dwuczłonowy-jakas nazwa: cos tam Akcja filmu dzieje sie w...
więcejWitam, ja również mam pytanie odnośnie tytułu filmu, o którym nie wiem nic więcej prócz tego, że grupka ludzi "uprowadza" ze szpitala swojego kolegę, z którym razem dorastali i dzielili wspólnie pasję, a który jest śmiertelnie chory, po to (chyba) by zwieźć go ostatni raz nad morze/ocean, a po jego śmierci umieszczają...
więcejFabuła: Dwóch dorastających chłopców (braci) wyrasta na gangsterów. Nadużywają narkotyków i jeżdzą samochodem marki BMW 5 E34. Akcja toczy się w byłej jugosławi lub innym kraju na bałkanach prawdopodobnie w czasie uwczesnej wojny (nie jestem pewny). Film z lat 90tych ja ogladałem go w TV właśnie pod koniec lat 90tych....
więcejFilm jest chyba katastroficzny. Pamiętam tylko jedną akcje. Rodzina płynie łódką po czymś do czego nie mogą wejść (to jest jakiś kwas) łódka powoli się rozwala chyba topnieje od tego syfu i gdy prawie dopływają do brzegu to łódka się zatrzymuje aby ratować cała rodzinę starsza kobieta wychodzi z łódki i dopycha ją na...
więcejSzukam filmu o chłopcu który był chyba chory na raka i szukali gdzieś jakiegoś motyla który miał mu pomóż czy jakoś tak !
Indianin (pół-indianin?) kontra szeryf na początku filmu scena z wyskoczeniem z pociągu, na końcu Indianin zablefował że ma amunicję w Winchesterze żeby szeryf nie wziął go żywcem. Ktoś może pamięta tytuł tego klasyka?
Szukam tytułu.
W filmie chodziło o to że dziewczynka została porwana w wesołym miasteczku kiedy jej maka robiła jej zdjęcia, dziewczynka miałam może z 3lata. Nie miała pojęcia że rodzina z którą mieszka nie jest jej prawdziwą rodziną, wszystko wychodzi na jaw, gdy jej biologiczna matka robiąca zdjęcia w szkole...
facet chronil jakas dziewczynie przed gangsterami i pomagal im stary przyjaciel glownego bohatera ktory nie mial nog jezdzil na wozku ale mial wielkie poczucie humoru moze ktos kojarzy co to za film
Siemanko ;)
Poszukuję 3 filmy, za nic nie mogę ich znaleźć :( Szukałem już naprawdę sporo czasu.
1. koleś pracuje chyba w laboratorium, nie pamiętam, nagle pojawia się małe dziecko, te dziecko bardzo szybko rośnie, dziewczynka, ten koleś zakochuje się w niej, na koniec filmu ta kobieta jest staruszką, umiera....