Kojarzę taką scenę: kobieta młoda, prawdopodobnie mieszka z ojcem w dużym domu. Jest niemową albo nie słyszy. Zjawia się jakiś wędrowiec, młody mężczyzna...chyba szukając schronienia przed burzą. Ona w jakiejś koszuli nocnej prześwitującej...chyba stała przy oknie. No i tak on tam się jakoś do niej "zbliża".
Kojarzy...
Witam szukam filmu to był dramat zona chora razem z mężem prosili o pomoc ubezpieczyciela Ale on odmówił zona widząc że jest ciężarem dla męża popełnia samobójstwo w łóżku a mąż się msci tam N koniec kogoś wrabia
Witam szukam filmu to był dramat zona chora razem z mężem prosili o pomoc ubezpieczyciela Ale on odmówił zona widząc że jest ciężarem dla męża popełnia samobójstwo w łóżku a mąż się msci tam N koniec kogoś wrabia
poraz kolejny raz szukam dwóch pierwszych filmów
1. Młoda dziewczyna nastolatka jest szkolona na samobójczynie akcja filmu ma miejsce na terenach Iraku Iranu bądź coś takiego. Film chyba nie był anglojęzyczny. Film obejrzałam jakieś 13 lat do tyłu.
2. Młoda cyganka zachorowała na białaczkę rodzice wysłali jądo...
Wczoraj skończyłem trylogie Trzy kolory. Niebieski oceniłem na 9/10, Biały 8/10, ale olbrzymie wrażenie zrobiła na mnie ostatnia część. W 1995 roku Czerwony był głównym kandydatem do Oscara, za najlepszy scenariusz oryginalny, wygrał Tarantino i jego Pulp Fiction. Nie darze jakąś wielką miłością pana Quentina, jeśli...
więcejWitam. Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu z przed ok 35 lat ( tak wiem dinozaury już wyginęły ale ja jakoś się uchowałem). Był to film o radzieckich komandosach-spadochroniarzach-zwiadowcach? którzy mieli na poligonie zdobyć czy rozpoznać jakiś obiekt. Nie był to film wojenny tylko manewry w powojennym ZSRR. Nie...
Szukam baśni. nie mogę przypomnieć sobie tytułu. baśń była o lesie w których w jednym z drzew został uwieziony zły demon. drzewo zostało naznaczone do ścięcia i chyba ścięte i ten demon( w postaci jakby ropy) opanował wielka maszynę ścinająca drzewa i je wycina. postacią szczególna w tej baśni był nietoperz który miał...
więcejChciałbym znaleźć film o chłopakach z Niemiec, z zagłębia Rury a dokładnie z Essen, którzy podróżują samochodem po USA i jak wysiadają z samochodu puszki po piwie wysypują się drzwiami. Film to komedia sensacyjna zdaje się. Będę bardzo wdzięczny za naprowadzenie
dokładnie nie pamiętam ale był to film dla nastolatków o pewnym chlopaku kręcącym film do szkoly o dziewczynie która chciała zostać księżniczką balu maturalnego ponieważ jej mama była kiedyś wybrana na taka księżniczkę (możliwe że ową role grała selena gomez) dziewczyna była bardzo bogata i mieszkala z ojcem. Tylko...
więcej