Rodzina miała/adoptowała chłopca z zespołem Downa, ale ojciec/głowa rodziny nie tolerował go lub był dla niego agresywny. Jego podejście zmieniło się dopiero pod koniec filmu bo z tego co pamiętam chłopaka potrącił samochód i miał umrzeć. Film oglądałem jako dziecko ok. roku 1998/99 w TV, więc musi być jeszcze starszy....
więcej
Cześć,
Jak w tytule, szukam filmów podobnych do The Ring. Oglądałem już Sierociniec, Sinister, Obecność; wszystkie mi się podobały. Polecicie coś w podobnych klimatach? Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Hej, szukam czegoś podobnego do filmu "love and leashes". Tematyka bdsm połączona z uczuciem. Czy znajdę coś podobnego ?
Szukam horroru którego kiedyś oglądałem był o tym że jakiś typ przeniósł się +/- do średniowiecza (przez przypadek) potem musiał walczyć z żywymi trupami w zamku następnie czarodziej stworzył dlaniego eliksir dzięki któremu mógł spać aż do naszych czasów ale spał dłużej i obudził się po upadku naszej cywilizacji ogółem...
więcejDzień dobry, potzebuję film do napisania rozprawki "Co decyduje o tym, że człowiek czuje się spełniony w życiu" w podsumowaniu rozprawki chcę udowodnić, że tylko miłość daje poczucie spełnienia
Z tego co pamiętam to film opowiadał o mężczyźnie który nie był na swojej studniówce gdyż uwięził go "kolega". Po latach ten mężczyzna został lekarzem i zgłasza się do niego facet przez którego opuścił studniówkę. Lekarz podejmuje się jego leczenia. Pacjent ten chcąc zrekompensować lekarzowi że nie był na studniówce...
więcej
Hej...teraz mam inne pytanie...zacząłem ogladac seriale...moze coś polecicie serial od którego nie będę mógł się oderwać...
A drugie pytanie obejrzałem seriale i może wiecie kiedy będą kolejne sezony...
1. COBRA KAI
2. POTĘŻNE KACZORY
3. CUDOWNE LATA
Nie za wiele pamiętam, ale bodajże było to zakończenie. Mianowicie było jakieś porwanie i padło żądanie, aby wypuścić jakiegoś więźnia. Działo się to w nocy i chłop był już na zewnątrz więzienia w środku nocy, ale nie nacieszył się długo wolnością, bo go zastrzelili chwilę później z helikoptera, gdyż akcja ratunkowa...
więcej