Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dawno temu był cz-b film. Symbolem życia były palące się świeczki. Ktoś jednak chciał przedłużyć sobie lub komuś innemu życie i połączył z dużą świeczką. Po przyjściu do domu okazało siężeto była świeczka dziecka i przedłużająć życie skrócił życie dziecku. Oglądałem to jako dziecko conajmniej 20 lat temu. dlatego mało...

więcej

Film oglądałam prawie 20 lat temu i niewiele pamiętam. Chłopiec miał zrobić wiatraczek do szkoły. Nie słuchał dokładnie polecenia i razem z tatą zbudowali model wiatraka. Porywczy ojciec pobił chłopca, który przez to ucieka z domu. Później film opowiada historię jego dalszego życia. Wydaje mi się że był to polski film...

więcej

szukam tytulu filmu o lwie ktory napada turystow chyba rodzine oni uciekaja pozniej ich porywaja klozownicy a pozniej lew wpada do tych klosownikow prosze o pomoc

Szukam tytułu filmu o strazniku czy naczelniku wiezienia który zakochuje sie w więzniarce proszę o pomoc

Szukam filmu w ktorym kobieta wraz z dzieckeim wyrowadza sie na wyspe na manhatanie chyba lub nowy jork w trakcie rozwodu..i wynajmuje w jednym hotelu pokoj dziewczynaka ma plecak ktory nkardnie jej dozorca pozniej ta dziewczynka znajduje na dachu w czyms na wode cialo innej dziewczynki podejrzany wlasnie jest dozorca...

więcej

Jak Wam się podoba Bella Ramsey i jej gra w filmach ? Wiadomo że w wypadku dziewczyny która ma ledwie 18 lat trudno przewidzieć jak jej kariera dalej się potoczy (Zwłaszcza że kino zachodnie obecnie upada) ale czy Bella Waszym zdaniem ma zadatki na przyszłą wielką aktorkę ?

Jakiś czas temu widziałam zwiastun filmu z 2022 roku ale niestety zapomniałam jaki to tytuł a bardzo zależy mi żeby go obejrzeć. Główną bohaterką z tego co pamiętam jest blondynka która ma męża i zaczyna poznawać jego znajomych robią przyjęcia ale później wszystko okazuję się inne niż ona myślała .. Wszystko idealne...

więcej

https://www.filmweb.pl/person/Leopold+Matuszczak-70579

Kojarzycie dubbing tego Pana? :))

Jakiś czas temu (najprawdopodobniej w 2008 roku) widziałam w telewizji film, chyba amerykański. Jego bohaterką była nastolatka, która zamieszkała z matką w małym miasteczku. Wynajęły tam dom, a wkrótce dziewczyna zaczęła słyszeć śpiew lub płacz (nie pamiętam!) dobiegający ze strychu. Odkryła tam ducha nastolatki, mniej...

więcej

Z tego co pamiętam to w filmie była przedstawiona rodzina w której żona zdradza męża z czarnoskórym mężczyzną, mąż (Ben Affleck prawdopodobnie) spotyka się z prostytutką, ich córka ma obsesje na temat swojej sylwetki dlatego restrykcyjnie się odchudza a syn popada prawdopodobnie z tego co pamiętam w uzależnienie od...