Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oto moja super piatka:1.COS,2.OSTATNI SKAUT,3.AUTOSTOPOWICZ,4.OD WESELA DO WESELA,5.OKNO NA PODWORZE;-)

Witajcie :-)

Mam pytanie czy zna ktoś film związany ze strażą pożarną ? napisze które już widziałem żeby było Wam łatwiej
-płonąca pułapka (film)
-ognisty podmuch (film)
-próba ogniowa (film)
-28 sekund (serial)
-JRG w akcji (serial)

Jeśli znacie coś co nie było wymienione wyżej to proszę o odpowiedz w...

więcej

Film o marihuanie w tytule ma imię i nazwisko film zaczyna się tak że starszy gość opowiadał o jednym z największych dilerów, który przewoził jaranie najpierw na stopa, a potem się rozwijał itd, aż w końcu tyle osiągnął ze się wyprowadził i mieszka na wyspie i policja żeby go odnaleźć idzie do wiezienia i znajduje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu w którym jakiś azjata który świetnie walczy przybywa na jakąs wysepkę na początku jest niepozorny na swojej drodze napotyka policjantke ktora ratuje w momencie kiedy spada z drzewa w pozniejszym etapie filmu zabija jakiegoś bossa i jego głowe chowa do torby jak kule do kręgli. Finalna scena wyglada tak że...

więcej

Film zaczynal sie tak ze starszy ziomek gdzies w cieplych krajach opowiadal o jednym z najwiekszych dilerow ktory przewozil jaranie na stopa xd i wkoncu tyle osiągnął ze sie wyprowadzil i mieszka na wyspie i policja zeby go znalesc idzie do wiezienia i wypuszcza typa ktory jest podobny do niego zeby wkleil sie w...

Witam, szukam filmu thriller, w którym głównym wątkiem są zabójstwa powodowane przez jeźdźców apokalipsy. Sprawę próbuje rozwikłać detektyw przy pomocy znajomej(co do niej nie jestem pewien). Szacuje rok produkcji na 1998-2005. Nie mam na myśli filmu "horsemen" :)
Dzięki za pomoc

Witam serdecznie

Dość długo szukam pewnego japońskiego horroru ;)

Pamiętam,że w filmie tym chodziło o zemstę nauczycielki na uczniach za śmierć jej córeczki. Nauczycielka ta była dość doświadczona przez życie- jej mąż zmarł bodajże na AIDS. Po skończonych zajęciach zostawiała ona swoją córkę u szkolnej...

to byl film o chlopaku ktory wozil jaranie na stopa i zaczynał od kilku gram a skonczyl na wozeniu kilogramow na stopa. Potem jak ten chlopak juz mial duzo pieniedzy to sterował swoją firmą z wyspy a sluch o nim zaginał i policja go poszukuje i podstawia typa ktory wyglada jak on zeby wtopil sie w otoczenie jego...

Witam serdecznie :)
Szukam juz dlugi czas kilku filmow ogladanych sporo czasu temu. Kazdemu kto rozpozna strzepki faktow jakie tutaj przytocze bede wdzieczny!
1) film z czasow wyporzyczalni kaset vhs -mysle , ze powstal w koncowce lat 80 i poczatku 90- opowiada o turnieju sztuk walk gdzie dopuszczeni byli ludzie i...

więcej