Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Hej

Kupę lat temu oglądałem jakiś film i jedyne co pamiętam to to, że jakis gościu zamurował drugiego w bodajże w tarasie. Pamiętam że ten film wywarł na mnie duże wrażenie i po latach chciałbym go sobie odświeżyć, pamięta ktoś może tytuł?

Witam. Pomóżcie.
Film horror, akcja na pustyni (USA?), teren przykryty czymś w postaci kopuły pola siłowego, ciekawa scena: jedzie dwóch gości samochodem i uderzają w niewidzialną ścianę, wysiadają. jeden ma ścięte pół czaszki po uderzeniu w kierownicę i żyje. Jest bardzo tym zdziwiony:-). Po pustyni szwenda się...

więcej

1.Film o cyganach gdy ojciec ginie był jedynym żywicielem rodziny spada obowiązek na dwóch synów porywają samochodem kobietę prostytutkę z ulicy i więziom ja w domu w celu jej zabicia i zjedzenia gdyż ta rodzina to kanibale.
2Film o nastolatkach krórzy jadą z opiekunami na jakiś obóz trafiają docierają na miejsce idą...

więcej

Szukam ciekawych filmów z dwoma aktorami lub z dużą przewagą dwóch aktorów w filmie .
Jak to miało miejsce np. w:
- Sunset Limited (2011)
- Dyplomacja (2014)

Dziękuje za pomoc...

poszukuje malo znanej wersji krolowej sniegu, w ktorej Gerda szukajac Kaja trafia miedzy innymi do chatki czarownicy, do zamku gdzie poznaje ksiezniczke, do szkoly reniferow i do stada wilkow, bardzo prosze o pomoc

Poszukuję filmu, w którym terroryści porywają pociąg (chyba towarowy) i w którym przewożą bombę nuklearną. Oglądałam go dawno. Nie pamiętam nazwy ani roku produkcji, nawet grających tam aktorów. W pociągu była też obecna dziennikarka, która (o ile dobrze pamiętam) zdawała relacje na żywo. To chyba ona razem z facetem...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam! Nie wiem czy dobrze dopasowałam kategorię do forum. Robię prezentację o kulturze Hiszpanii i wybrałam temat o kinie. Potrzebuję trochę informacji na temat Oscarów dla Hiszpanii(w sensie film nieanglojęzyczny,aktor,aktorka,reżyser). Trochę już mam,ale zastanawiam się czy czegoś nie pominęłam. Z góry bardzo...

Oto moja super piatka:1.COS,2.OSTATNI SKAUT,3.AUTOSTOPOWICZ,4.OD WESELA DO WESELA,5.OKNO NA PODWORZE;-)

Oto moja super piatka:1.COS,2.OSTATNI SKAUT,3.AUTOSTOPOWICZ,4.OD WESELA DO WESELA,5.OKNO NA PODWORZE;-)