Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jw. znacie ? z góry dziękuje

Widziałem go może z 25 lat temu. Był napad, ukradziona spora suma pieniędzy, czarna furgonetka, mocna charakterystyczna, jakaś pustynia, ukąszenie węża. Pościg i natura wykańcza chyba wszystkich uczestników (chyba była tam też kobieta). Łażą za mną te obrazy i męczą mnie strasznie. Coś to komuś przypomina? Będę...

Jak myslicie?

Witam ! Ostatnio oglądałem film Lokator cholernie mi sie spodobał ,stał się jednym zmoich ulubionych filmów.
zawsze mam tak że jak obejrze film któremu dam 10 to oglądam wszystkie o podobnej tematyce :D
Tak jest i tym razem wziąłem sie zaoglądanie wszystkich filmów z takim schizofrenicznym klimatem:opętanie,wrzask...

więcej

Nie znalazłem na forum "Seriale", dlatego przenoszę tutaj, może ktoś to widział i kojarzy.

Był to serial lub podzielony na części film. Oglądałem go na początku lat 90-tych, w godzinach wieczornych, pamiętam, że "zachodził" na dobranockę, dlatego emisja mogła mieć miejsce na "dwójce", najpewniej w niedzielę. Bardzo...

więcej

Film jest calkiem nowy. Opowiada o ktorejs wojnie amerykanskiej (zatoka a moze wietnam). Bohaterem jest niezdarny snajper I w jednej scenie zamienia sie na warte I przeZ jego kolege wybucha pozar. Potem on czysci toalety. Znacie tytul? Pozdrawiam

Witam, od pewnego czasu borykam się ze znalezieniem pewnego filmu. Niestety nie pamiętam ani obsady ani za wiele szczegółów ( film oglądałem z 8 lat temu i nawet nie pamiętam czy w tv czy w kinie). A więc napisze co pamiętam a może komuś z was coś się skojarzy ;) Gatunek filmu to na pewno dramat i akcja zaczyna się...

Kojarzy ktoś taki tytuł serialu animowanego? Emitowano go pod koniec lat 90-tych ubiegłego wieku. W Internecie praktycznie nie ma o nim żadnej informacji. Wiem tylko, że była to produkcja niemiecka, a autorem polskiego dubbingu był Artur Barciś.

Ta bajka kojarzy mi się nieco z dziełami słynnego Janoscha. Ale nie...

Szukam filmu który kiedyś oglądałam. Niestety niewiele pamiętam. Jest to o facecie i młodej dziewczynie którzy jadą przez świat i zabijają ludzi (nie Leon Zawodowiec:P) Na samym końcu strzelają do ludzi w jakimś programie telewizyjnym, jakimś głupim show i chyba giną. Pamiętam jeszcze jak zabijają dziewczynę w stylu...

więcej

Pamiętam że akcja dzieje się w Anglii ludzie zaczynają chorować a na dźwiach malują biały symbol .Przyjeżdżają nocą i zabierają chorych.Rodziny mają obowiązek zgłaszać chorych.Pewnej dziennikarce zabierają tak ojca ponoć dalsze leczenie na kwarantannę do obozów. Kobieta wraz z przyjaciółmi postanawi to sprawdzić...