Cześć wszystkim , szukam filmu o zombie widziałem kiedyś urywek/zwiastun nie wiem ale było o tym że zombie nie gryzą czarnych ludzi czy ktoś wie o co mi chodzi?
Film jest o amerykańskim żołnierzu, pełniącym służbę w jakimś niebezpiecznym kraju, który pewnego dnia ratuje życie czarnoskórego chłopca i ma romans z miejscową lekarką (wryła mi się pamięć bardzo śmiała scena erotyczna z udziałem tej dwójki). I jeszcze pamiętam, że żołnierz w dalszej części filmu zostaje poważnie...
Szukam filmu w którym było dwoje zakochanych. Później mężczyzna trafia do więzienia i prosi swego kolegę aby przekazał list od niego dla ukochanej. Ale ten kolega tego nie robi i mówi kobiecie ze jej ukochany nie żyje. Robi tak gdyż podoba mu się ona. Potem zostają para i wspólnie żyją. Po pewnym czasie okazuje się że...
więcej
1) O pasterzu kóz z Kurdystanu/ Turcji który wyrusza za zbiegłą żoną do Belgi . Na kobiecie ciąży kara honorowego morderstwa , wydanego przez jego rodzinę
2) Uchodźca z bliskiego Wschodu stara się o azyl w Danii .Szuka żony by uzyskać pozwolenie do pracy i pobytu
Ale zróbcie coś z tą komunikacją czasem dodaje jakiś komentarz mojemu znajomemu pod filmem który on ocenił i skomentował on mi odpisuje a ja tego nie widze że on mi odpisał....zróbcie z tym coś
Część. Błagam pomóżcie bo film świetny, gdzieś widziałem,nie pamiętam gdzie.
Opis: Gościu jest kuratorem czy kimś takim i opiekuje się ludźmi na których dokonywała się przemoc lub s trudnością z adaptacją że srodowiskiem i zabija po kolei ludzi którzy się znęcają nad jego podopiecznymi. W końcu tworzy się ruch który...
jak w tytule szukam filmu komedii z udziałem grupy chłopaków mieszkających w jakimś collegu. jedyną scenę jaką pamiętam z filmu to gdy jeden z nich pomimo zakazu telefonowania skonstruował słuchawkę którą po przyczepieniu do kabla z dziurawą izolacją podłączał się do linii telefonicznej dyrektora i pewnego razu z jego...
więcej