Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć potrzebuje pomocy być może ktoś będzie wiedział bo chłopak nie daje mi spokoju i ciągle męczy oglądaniem wszystkich durnych filmów świata w poszukiwaniu filmu w którym pada tekst " ja mam to w dupie no popatrz mi na usta ja mam to w dupie", być może ktoś to gdzieś słyszał i jest w stanie powiedzieć skąd jest ten...

więcej

Halloween już u progu, dlatego postanowiłem przygotować małe zestawienie idealnie pasujące do okazji, bo dotyczące nurtu horrorów, które swego czasu święciły triumfy na kinowych ekranach, aż do momentu kompletnego przesytu i zmęczenia widowni. Tak tak, chodzi o nieco zapomniane dziś horrory found footage, czyli tzw. „z...

więcej

Potrzebuję odnaleźć film który pamiętam szczątkowo. Film opowiada o tym że facetowi zmarła żona, ale mógł się z nią kontaktować po śmierci gdyż jej kopa cyfrowa zapisana była na jakimś płatnym serwerze. Pamiętam jedynie że facet przychodził na takie jakby widzenia do tego powiedzmy ... serwera i prowadził z żoną wideo...

więcej

Szukam w sumie chyba 2 filmów o kosmitach - oczywiście amerykańskie. Możliwe, że to jeden film ale nie pamiętam. Pamiętam kilka urywek. Film lub filmy kręcone chyba kamerą z ręki:
Rodzinka jedzie na jakiś kemping na górę czy coś, później jest jakiś tunel i pełno pustych samochodów, tam coś kosmici atakują czy...

Witam potrzebuje pomocy w znalezieniu gry grałem w nią w dzieciństwie i nie moge sobie przypomniec nazwy. Jest to przygodówka w której jesteś na wyspie jakims facetem wraz z jakimiś nieznanymi mu ludzmi którzy też tam utkneli nie była to za bardzo kolorowa gra nie wiekszość było w zimnych ciemnych kolorach zbierało sie...

więcej

Zaczne jak stary zgred- gdzie jest stary Filmweb?? Zrobiliście z niego pacynke niby nadążajac za czasem, zamieszaliście jak inni, ciężko się połapać co gdzie i po co.
Gdzie jest ogródek nieplewiony jako forum INNE gdzie występowały takie dziwolągi jak Kamasutra, Amerozzo, i kilku innych odjechanych?? Ale tam się...

Film jest o amerykańskim żołnierzu, pełniącym służbę w jakimś niebezpiecznym kraju, który pewnego dnia ratuje życie czarnoskórego chłopca i ma romans z miejscową lekarką (wryła mi się pamięć bardzo śmiała scena erotyczna z udziałem tej dwójki). I jeszcze pamiętam, że żołnierz w dalszej części filmu zostaje poważnie...

Ostatni raz ten Film widziałem z jakieś 8 albo 5 lat temu to była komedia gdzie parę grupka znajomych mieszkała razem dla jednego z nich dom się spalił wraz ziołem drugiego żona wyrzuciła z domu a reszty osób nie pamiętam. Wiem że koniec filmu wyglądał tak że jeden z tych znajomych miał swój naz*sty czy coś takiego

Obrałem sobie za zadanie obejrzeć jak najwięcej horrorów za życia i jestem na niezłej drodze. Kilka lat temu natknąłem się na listę fajnych slasherów i odhaczyłem większość, ale był jeden tytuł, którego nie pamiętam, a lista oraz filmik na YT zaginęły.

W skrócie - z tego co pamiętam główny bohater to nasz...

Czy wie ktoś jak pozbyć się tych wyskakujących okien z podpowiedziami