Witam szukam filmu był to horror gdzieś między 2014-2021
Pamiętam scenę ze jechali w nocy i na drodze była opętana koza albo demoniczna
Mam zamiar wybrać się jutro do kina na film Amsterdam ale zastanawiam się czy warto. Wie ktoś coś o tym filmie, dużo w nim jest modnego bełkotu czy nie ?
Cześć,
Szukam tytułu filmu jaki widziałem we fragmentach paręnaście lat temu w TV.
To nie był jakiś kasowy film. Produkcja amerykańska o ile mi się dobrze zdaje z lat 80tych albo 90tych. Fabuła, a przynajmniej jej większość obracała się wokół pary (chłopak i dziewczyna) nieletnich, którzy napadli na bank albo inną...
Fabuły też nie znam za bardzo bo ktoś mi tylko opowiadał.
Dwóch białych turystów (bracia lub przyjaciele) , wybrało się od (Azji lub ameryki południowej ) Znajdują samochód ze zwłokami (czarnoskóry , mężczyzna )
Trafiają do więzienia ( więzienie w dziczy coś na wzór obozu , klatki z bambusów)na wzór tego z Łowcy...
Jak dobrze pamiętam był emitowany na antenach tvp1,2 lub cos w tym stylu. Młoda para bądź malżeństwo przeprowadzają sie do domu na wyspie. Dom z czasów wojny secesyjnej? Nie pamietam dokladnie.Kobieta maluje tam obrazy i chce otworzyc szkołe malarska. Tego faktu rowniez nie jestem pewna. W każdym razie dom jest...
Istnieją aktorki które mi się podobają ale uroda to nie wszystko. Wiadomo że ten zawód wiąże się z udawaniem tego kim się nie jest ale wie ktoś w jaki sposób można dowiedzieć się jaką osobą dana aktorka jest naprawdę ? Nie chodzi mi o skandale i plotki. Wiem też że to środowisko wymusza konformizm np w kwestiach...
Był to film o facecie który zajmował się duchami bo chyba stracił siostrę. Dostał telefon z prośbą o przejechanie do domu gdzie podobno straszy. Przyjechał tam i poznał babcie i trójkę dorosłego rodzeństwa . Ta babcia była ich nianią i to ona twierdziła ze duchy widzi. Na koniec filmu okazało się, ze duchy to...
Szukam filmu/odcinka serialu o więzieniu (może być to odcinek "Strażnika Teksasu", ale nie sprawdzałem różne i żaden nie pasował). Zaczyna się od tego, że dwóch facetów znajduje się w brutalnym areszcie. Okrutny klawisz więzienny mówi do jednego z nich: "Ty możesz wracać do domu, jesteś wolny", więc ten (prawdopodobnie...
więcej1. Rzecz dzieje się w Czechosłowacji tuż po II wojnie światowej. Widać dużą ścianę z czerwonej cegły a na niej mnóstwo plakatów w stylu "Kapitalista - zapluty karzeł reakcji". Obok tych plakatów przechodzi pijany mężczyzna i pluje na nie. Z drugiej strony ulicy widzi to grupka dzieci i zastanawia się głośno: "dlaczego...
więcej