Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niestety nie oglądam tego serialu, ale widziałam kiedyś jeden odcinek i muszę do znaleźć. Niestety nie pamiętam, która to była seria (podejrzewam ze Nowy York)... Utkwiła mi w pamięci tylko jedna scena filmu jakoś na początku jak ten główny detektyw idzie wybadać studio piercingu (chodziło chyba zabójstwo mężczyzny)...

więcej

Nie pamiętam zbyt ale film był o tym jak główny bohater dostał jakąś tabletkę na przetestowanie która poprawiała jego mózg i jak ją wziął to musiał potem ciągle zażywać i np umiał nauczyć się grać na fortepianie w 2 dni czy jakoś tak i na koniec sam zaczął produkować te tabletki i wydłużać ich czas działania i w...

Siemanko wszystkim, słuchajcie znacie jakiś dobry horror aby dało się przestraszyć?
I nie mówcie o tym że aby się bać to trzeba to oglądać w nocy bo każdy oglądam samemu w nocy także no.
Nie podawajcie mi badziewi i nudnych bajeczek typu droga bez powrotu, Ludzka stonoga (co nie uważam nawet za horror) ani nudy typu...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam wszystkich. Jakis czas temu ogladalem film ale nie zwrocilem uwagi na tytul. Akcja dzieje sie w jakims rezerwacie czy parku narodowym. Parka wybrala sie na romantyczny wypad za miasto, koles zabladzil w lesie/parku. Chcial sie oswiadczyc ale zamiast romantycznego weekendu walczyli o przetrwanie. Skonczylo sie ze...

więcej

Lata 80 -90 ,VHS, gorąca woda, kobieta związana w wannie .
Przypomniał mi się właśnie ten film i leciał u ojca na video ,gdy byłam małą dziewczynką :)Czyli lata 80 . Kojarzy ktoś? Bo ta scena mnie w tamtym czasie strasznie przeraziła . Pamiętam ,że "oprawca" na chwile tę wodę przykręcił, zadał kilka pytań kobiecie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

wszystkie te gatunki , rownież kiedys ogladalam o rozbitkach co się rozwalili samolotem i wylądowali gdzieś bez wyjścia i aby przeżyć chyba powoli zaczeli zjadać martwych ludzi , to też było coś z samolotem lotem związane.