Niestety nie oglądam tego serialu, ale widziałam kiedyś jeden odcinek i muszę do znaleźć. Niestety nie pamiętam, która to była seria (podejrzewam ze Nowy York)... Utkwiła mi w pamięci tylko jedna scena filmu jakoś na początku jak ten główny detektyw idzie wybadać studio piercingu (chodziło chyba zabójstwo mężczyzny)...
więcejNie pamiętam zbyt ale film był o tym jak główny bohater dostał jakąś tabletkę na przetestowanie która poprawiała jego mózg i jak ją wziął to musiał potem ciągle zażywać i np umiał nauczyć się grać na fortepianie w 2 dni czy jakoś tak i na koniec sam zaczął produkować te tabletki i wydłużać ich czas działania i w...
Siemanko wszystkim, słuchajcie znacie jakiś dobry horror aby dało się przestraszyć?
I nie mówcie o tym że aby się bać to trzeba to oglądać w nocy bo każdy oglądam samemu w nocy także no.
Nie podawajcie mi badziewi i nudnych bajeczek typu droga bez powrotu, Ludzka stonoga (co nie uważam nawet za horror) ani nudy typu...
Witam wszystkich. Jakis czas temu ogladalem film ale nie zwrocilem uwagi na tytul. Akcja dzieje sie w jakims rezerwacie czy parku narodowym. Parka wybrala sie na romantyczny wypad za miasto, koles zabladzil w lesie/parku. Chcial sie oswiadczyc ale zamiast romantycznego weekendu walczyli o przetrwanie. Skonczylo sie ze...
więcej
Lata 80 -90 ,VHS, gorąca woda, kobieta związana w wannie .
Przypomniał mi się właśnie ten film i leciał u ojca na video ,gdy byłam małą dziewczynką :)Czyli lata 80 . Kojarzy ktoś? Bo ta scena mnie w tamtym czasie strasznie przeraziła . Pamiętam ,że "oprawca" na chwile tę wodę przykręcił, zadał kilka pytań kobiecie...