Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest jakiś serwis o filmach, który pisze o WSZYSTKICH filmach, które wchodzą do kin i wychodzą na DVD. Bo na Filmweb, czy stopklatce w kółko mówią tylko o tytułach gdzie masę kasy wyłożono w promocje i potem o wielu dobrych filmach słyszę dopiero przypadkiem po latach mimo iż czytam newsy na filmweb (są tu co chwila...

więcej

Otóż przedwczoraj obejrzałem film nie do końca, ale jestem ciekaw jak się skończył
Leciał na Canal+. Facet przyprowadza kobitka do domu znajomego, tam uprawiają sex, przychodzi właściciel domu, oni też uprawiają sex, obaj mężczyzni maja tatuaz na barku.

Cześć wszystkim proszę o pomoc.
Poszukuje filmu, który oglądałem bardzo dawno temu i tylko pamiętam zarys fabuły. Mianowicie film jest zrobiony przez retrospekcje, pewnego dnia powiesza się człowiek odpowiedzialny za zmianę biegu torów, przyjeżdża detektyw i coś nie gra. Cała akcja dzieje się w jakimś pomieszczeniu...

więcej

Młody chłopak, który mieszka na przeciwko tajemniczego mężczyzny. Obserwuje go przez lornetkę razem ze swoim przyjacielem i dziewczyną. Co wieczór sąsiad wynosi czarny wór, a kobiety, które przychodziły do niego już nigdy nie wychodziły.
Znacie może tytuł tego filmu?

jw.

Cześć, od jakiegoś czasu zaprząta mi głowę pewien horror, który oglądałem dawno temu. Niestety zapomniałem tytułu i jakiekolwiek próby jego odnalezienia spełzają na niczym. Film przedstawiał historię grupy badaczy zjawisk paranormalnych, badających pewien nawiedzony dom, w którym niegdyś doszło do morderstwa. Była tam...

więcej

Niestety nie posiadam praktycznie żadnych konkretnych informacjo odnośnie filmu którego szukam.
Prawdopodobnie jest to jakiś stary film sprzed 10 lat może i więcej ale nie koniecznie.
Bohaterami tego filmu tyli dwaj goście w czarnych garniturach, nosili chyba czarne kapelusze i na pewno czarne okulary.
Wydaje mi...

więcej

Na ognisku nastolatkowie zabili jednego chłopaka a gdzieś za krzakami była dziewczyna z tej samej szkoły, która to widziała i była później ze swoją matką szantażowana przez nich. Była trochę przy sobie, miała blond włosy z fioletowymi pasemkami. Było że jej podrzucili narkotyki do szafki a jej matce majstrowali przy...

więcej

Polecam Lokatora

na poczatku lat 90-tych ogladalem na wideo film pt pijaczek za chiny ludowe nie ma go w bazie filmlebu slyszal ktos o tym filmie?