Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,

mam prośbę o pomoc w odnalezieniu filmu. Motywem przewodnim jest zanik pamięci u faceta. I nie chodzi tu o filmy: memento, i że cię nie opuszczę oraz 50 pierwszych randek. Nie znam niestety też aktorów, którzy tam grali.

Fabuła była mniej więcej taka, że film rozpoczyna się od sceny w którym ona przychodzi...

więcej

Macie coś z tym wątkiem?:-)

chodzi mi o polski film o cpaniu, o ktorym pamietam nastepujace rzeczy:
1. jest scena, ze bohaterowie costam cpaja, dzwonek do drzwi, a tam chuck norris
2. dokonana jest w nim kradziez figurki rolanda mcdonalda.
3. jeden z bohaterow okazuje sie byc smiertelnie chory (bodajze na raka)

Zna ktoś naprawdę romantyczne filmy o miłości?
Takie, które skupiają się tylko na pokazaniu miłosnej relacji, a nie powielaniu durnych schematów, które każdy zna na pamięć).
Chodzi mi o filmy pokazujące miłość, a nie filmy z wątkiem miłosnym, albo takie, które niby ludzie nazywają filmami o miłości, a relacja miłosna...

więcej

Szukam filmu w którym starszy czarny Pan pomaga prostytutce poznanej w barze i zabija wszystkich którzy stają mu na drodze. Bardzo proszę o pomoc

Witam,moja mama oglądała taki film z nocnego kina to były lata 1980 lub 1990. A teraz fabuła. Małe miasteczko w Stanach Zjednoczonych, ludzie z tego miasteczka dziwnie się zachowywali. Chodzili do jednego kościoła, a po mszy ksiądz lub pastor prowadził ludzi do piwnicy pod kościołem. Tam były wielkie drzwi,a ksiądz te...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć wszystkim.

Od dłuższego czasu szukam filmu, który obejrzałem 11 może 12 lat temu, ale za nic w świecie nie mogę natrafić na ślad, bo nie pamiętam którzy aktorzy w nim grali.
Historia jest o odebranym zaszyfrowanym sygnale od "obcych", który okazał się być zapytaniem, czy mogą zamieszkać w ziemskich morzach i...

więcej

Kochani :) czy wiecie może gdzie znajdę dla braciszka film : Prehisteria - park jurajski w domu ..... gdzie mogę go obejrzeć lub ściągnąć ??? :)) dzięki z góry za pomoc :)

opowiadał o lalced która zastępowała pewnej kobiecie jedno ze zmarłych bliźniąt i ta lalka była jakaś przekleta a stary facet mieszkający na ulicy przed domem ich ostrzegał tyle pamietam
był tam jeszcze motyw ze facet był autorem piosenek czy cos i miał zwiazek z "ponura niedziela"