Hej,
mam prośbę o pomoc w odnalezieniu filmu. Motywem przewodnim jest zanik pamięci u faceta. I nie chodzi tu o filmy: memento, i że cię nie opuszczę oraz 50 pierwszych randek. Nie znam niestety też aktorów, którzy tam grali.
Fabuła była mniej więcej taka, że film rozpoczyna się od sceny w którym ona przychodzi...
chodzi mi o polski film o cpaniu, o ktorym pamietam nastepujace rzeczy:
1. jest scena, ze bohaterowie costam cpaja, dzwonek do drzwi, a tam chuck norris
2. dokonana jest w nim kradziez figurki rolanda mcdonalda.
3. jeden z bohaterow okazuje sie byc smiertelnie chory (bodajze na raka)
Zna ktoś naprawdę romantyczne filmy o miłości?
Takie, które skupiają się tylko na pokazaniu miłosnej relacji, a nie powielaniu durnych schematów, które każdy zna na pamięć).
Chodzi mi o filmy pokazujące miłość, a nie filmy z wątkiem miłosnym, albo takie, które niby ludzie nazywają filmami o miłości, a relacja miłosna...
Szukam filmu w którym starszy czarny Pan pomaga prostytutce poznanej w barze i zabija wszystkich którzy stają mu na drodze. Bardzo proszę o pomoc
Witam,moja mama oglądała taki film z nocnego kina to były lata 1980 lub 1990. A teraz fabuła. Małe miasteczko w Stanach Zjednoczonych, ludzie z tego miasteczka dziwnie się zachowywali. Chodzili do jednego kościoła, a po mszy ksiądz lub pastor prowadził ludzi do piwnicy pod kościołem. Tam były wielkie drzwi,a ksiądz te...
więcej
Cześć wszystkim.
Od dłuższego czasu szukam filmu, który obejrzałem 11 może 12 lat temu, ale za nic w świecie nie mogę natrafić na ślad, bo nie pamiętam którzy aktorzy w nim grali.
Historia jest o odebranym zaszyfrowanym sygnale od "obcych", który okazał się być zapytaniem, czy mogą zamieszkać w ziemskich morzach i...
Kochani :) czy wiecie może gdzie znajdę dla braciszka film : Prehisteria - park jurajski w domu ..... gdzie mogę go obejrzeć lub ściągnąć ??? :)) dzięki z góry za pomoc :)