Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

o gwizdzacym kosmicie.

Niewiele pamietam z tego filmu, wiem ze film byl na pewno francuski, o uczniach ktorzy wyjechali na wymiane chyba miedzynarodowa, nie pamietam dokad ale podejzewam ze USA. Ogolnie film o mlodych ludziach. Jedyna scena jaka pamietam to taka przy ognisku bodajze na koniec filmu, ktos gral na gitarze i spiewali piosenke...

więcej

Szukam filmów, obojętnie jakiego gatunku, ważne, żeby były to filmy mające jakieś wartości i żeby były ekranizacjami książek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuję filmu o dwóch siostrach - jedna to typowa wyluzowana dziewczyna, buntowniczka, miała węża. Druga jest poważna, patrzy w przyszłość. Na początku jest koszmar tej drugiej, w którym ona gdzieś się spóźnia, pojawia się nago na ważnym spotkaniu czy coś w tym stylu. A, i pod prysznicem przestraszyła się węża...

Wiem tylko ze film opowiada dwójce nie znanych sobie ludzi którzy mieszkają w różnych Krajach a łączy ich to ze mimo dzielacej ich odległość potrafią czytać sobie w myślach.

Witam, utkwił mi w pamięci motyw często pojawiający się w filmach akcji, tj spokojna muzyka, a w tle np. wojna, bitwa, strzelanina, etc

Ktoś poda tytuły albo najlepiej same linki do owych scen? Pozdrawiam

Poszukuję filmu o mordercy kobiet, który po serii zabójstw uciekł i wrócił dopiero, gdy na terenie (chyba) jego dawnego "obszaru działań", domku nad jeziorem, postanowiono nakręcić o nim film. Zmienił wygląd, dostał główną rolę i krytykował wizje reżysera, grając po swojemu i tym samym rekonstruując dawne wydarzenia....

więcej

użytkownik usunięty

Pamiętam jak przez mgłę że była pewna produkcja, która skupiała się na podróżach w czasie. W jednym konkretnym miejscu w budynku pewien człowiek w kombinezonie wracał w czasy prehistoryczne i czekał, aż przejdzie obok niego jakiś potężny mięsożerca tylko po to, aby go zastrzelić. To był chyba duży czerwony dinozaur,...

więcej

Jak mam zmienić zdjęcie profilowe na Filmwebie?