Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam że kiedyś ( gdzieś w 2005 - 2009 ) leciał film że chyba dziecko zrobiło auto robotoa na podstawie mini coopera i w walczył z jakim chyba biznesmenem i auto gadało i w końcu ten biznesmen zniszyczył mini koparką i ojciec tego chłopca zrobił temu autu pokój a dzieciak powiedział że to nie ma sensu . Jaki to film...

więcej

Film starszy z lat chyba 90-tych główny bohater obcina sobie poduszki palców żeby uciec z więzienia czy coś takiego, pamiętacie tytuł tego filmu ???

komedia o dwoch mezczyznach ktorzy gina i przychodza na swiat jako duchy ,wydaje mi sie ze to bylo to we Wloszech lub Francji

Ogólnie najlepsze koncertówki wszelakiej odmiany death metalu ale i też po prostu najlepsze ostatnich lat !

Oprócz death niech jeszcze będzie coś z heavy metalu / hard rocka.

Tak więc oglądałem około 10 lat temu w telewizji pewien krótki serial miał on tylko kilka odcinków które trwały około godziny każdy. Pamiętam że emitowany on był na tvp1 albo tvp2. Serial był o na pozór wyglądającyh normalnie przedmotach które posiadały różne moce takie jak długopis który sprawiał że po każdym...

Szukam seriali, lub filmów o ludziach ze specjalnymi mocami, ale nie chcę filmów w których specjalne moce ma dużo bohaterów, tak jak na przykład w większości filmów na podstawie komiksów Marvela. Szukam produkcji podobnych do np. Limitless (serial i film), Lucyfer, Fenomen, Kronika. Liczę na waszą pomoc :)

Film zaczynał się tak, że kobieta w krótkich ciemnych włosach i blond mężczyzna jechali autem, facet prowadził. Tytuł był "Tajemnicza wyspa", bądź "wyspa tajemnic". Problem w tym, że nie ma co do tytułu pewności, bo pod tym tytułem nie ma tego właśnie filmu, choć właśnie tak był podpisany.

Witam ! ostatnio widziałem gdzies temat ,,jak sie nazywał film`` w ktorym wprowadza sie pewna babka do mieszkania sasiedzi podkladaja jej mysz czy szczura it. To był film http://www.filmweb.pl/film/Let%27s+Scare+Jessica+to+Death-1971-203815 nie mogłem znaleśc tematu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć

Mam problem z namierzeniem film, który oglądałem gdzieś w okolicy 3-4 lat temu. Opowiadał o grupie przyjaciół, którzy tworzą ekipę filmową. Pamiętam, że doszło do konfliktu między chłopakiem, który zajmował się organizacją, można powiedzieć, że był swego rodzaju "producentem", a ekipą. Summa summarum na końcu...

więcej