Małżeństwo przyjeżdża (prawdopodobnie na wakacje/odpoczynek) do domku w którym zastają nieproszonego gościa, pamiętam że robił coś z mięsem, może był rzeźnikiem czy coś, na początku było wszystko ok, późnej postanawia mieć cały dom dla siebie i używając siły wyrzuca owe małżeństwo, chyba w zamian za jedzenie zażądał...
więcejWitam, szukam filmu w którym weteran wojskowy podróżowal autobusem, po czym został złapany jako zabijca. po czasie okazało się że to był jego brak, który byl agentem o nakierował go aby przyjechał do tego miasta. Weteran szukał zabujcy z małą blond policjantką i był tam też mały czarnoskóry detektyw
Witam szukam horrory pokroju martwego zła z 2013.Filmy powinny trzymać w napięciu ,być tajemnicze i straszne.
Od kilku dni mimo że jestem zalogowany nie wyświetla mi się możliwość ocenienia filmu. Znikają również niektóre nie które zdjęcia. Też tak macie czy to tylko na moim profilu się tak dzieje?
Witam, szukam serialu bodajze, gdzie grupa osob przenosi na koncu w odcinku finalowym budynek. Jest odliczanie, kogos tam postrzelili chyba, i mieli moc podrozowania miedzy wymiarami roznymi. Nie pamietam za wiele bo dawno go ogladalam, ale chcialam wiedziec co to za tytul i obejrzec jeszcze raz bo mi sie podobal i nie...
więcejSmuty, tragedie, bieda, wojny, tragedie, melancholia, Polacy alkoholicy, depresja, bohaterskie umieranie, jeszcze raz tragedie, smutek, żal, tęsknota, jeszcze raz smuty. To jest jakieś 95% polskiej kinematografii
Wiem, że będzie ciężko. Bo nie jest to Hollywoodzka produkcja... Ale nie daje mi spokoju. Chodzi o film erotyczny. Podejrzewam, że z lat 90. Fabuła była taka, że gość miał problemy finansowe. Potrzebował pieniędzy chyba na pianino. Spotkał jakiegoś bogacza, który zfinansowal mu to pianino ale w zamian chciał przespać...
więcejPolicyjny konwój przewożący groźnego kryminalistę wpada w pułapkę i musi się bronić w budynku/magazynie nieopodal. Grupka złodziei która właśnie okradała magazyn musi połączyć siły z ocalałymi policjantami aby przeżyć oblężenie. Scena chsrskterystyczna z początku filmu - ojciec i syn w aucie są zatrzymywani przez...