Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam serdecznie!
Nareszcie mam troche czasu dla siebie.Chcialbym jakos go wypelnic ogladajac stare francuskie filmy z Belmondo ,Gabin ,Delon ,Fernandel, De Fines .Interesuje mnie caly ich dorobek. Bardzo chetnie z lektorem polskim.
Pozdrawiam.

Od razu mowie ze to nie jest Dark Water.
Kobieta przeprowadza sie chyba z synem, do jakiegos bloku? pamietam ze z kąta na suficie lala sie jakas czarna maź, film oglądałam w telewizji bardzo późno, mniej wiecej w latach 2006-2008, wiem ze to bylo cos paranormalnego, i całkiem podobne do wspomnianego dark water, ale...

więcej

Może ktoś byłby wskazać mi tytuły filmów spełniających powyższe kryteria?

Interesują mnie wyłącznie polskie produkcje, których akcja mieści się w zakresie 1920-1960.

Czas powstania nie ma znaczenia, mogą być filmy czarno-białe, przedwojenne, z okresu PRL lub późniejsze.

Film

Film produkcji serbskiej lub z tych rejonow.
Dwóch kolegów chyba z bidula wkraczają na drogę przestępczą i robi się o nich głośno.Jeden sypia z ich prawniczka i chyba mają jakiegoś dziadka za mentora. Film widziałem z 15-20 lat temu więc niewiele pamiętam.Szukałem ale...

Witam,
Poszukuje filmu,bardziej komedii romantycznej,Opowiada o dwójce małżenstwa które ma problemy i są bliscy rozstania.Panowie chodzą do baru do gdzie właścicielem baru jest szwagier jednego z nich i tam opowiadaja mu o calym swoim malzenstwie,szwagier tego jednego jest lovelasem i ma kazda prawie kobiete. Dlatego...

więcej

#BUY S.E%%+27670236199~XXL SIZE PENIS ENLARGEMENT CREAM in Sandton WORKING 100%,JohannesburgLenasia Midrand Randburg Germiston Benoni Boksburg, rakpan Daveyton, Duduza, edenvale, germiston Impumelelo Isando Katlehong Kempton Park KwaThema Nigel Reiger Park Springs Tembisa Thokoza

Irene Mamelodi Pretoria Soshanguve...

więcej

IN 2 days##+27695222391 "S.AFRICA,CANADA, ZAMBIA@ JOIN ILLUMINATI SOCIETY OCCULT CIRCLE FOR MONEY RITUAL CALL+27695222391 USA Katlehong Soweto Pretoria Centurion Mamelodi Vanderbijlpark, Vereeniging, Germiston, Boksburg, Durbun, United Kingdom Welcome Bellville Cape Town
Durban George Ibhayi Kempton Park
Khayelitsha...

więcej

Mafikeng ,GAUTENG,CANADA##+27695222391, BEST SSD CHEMICAL SOLUTION SUPPLIERS FOR CLEANING BLACK MONEY IN LIMPOPO, PRETORIA, GAUTENG, MPUMALANGA,`

SSD SOLUTION CHEMICAL FOR CLEANING BLACK MONEY NOTES +27695222391AND AUTOMATIC BLACK MONEY CLEANING MACHINE CALL: +27695222391.BEST SUPPLIERS OF SSD CHEMICAL SOLUTION FOR...

więcej

Czesc,
wg filmwebu obejrzalem okolo 2,5k filmow, ale wiele zapewne zapomnialem ocenic.
Znam schematycznosc w filmach i wszystko mnie nudzi.
Ostatni nowy film ktory calkiem mi sie spodobal bo dlugim czasie ogladania gniotow, to byl "You wont be alone" z niesamowita Noomi Rapace.
Moze intuicyjnie ktos polecic cos...

więcej