szukam filmu gdzie jest jakis smieszny romans szkolny gdzie kujon zakochuje sie w slawnej dziewcynie potem ona cos w nim zauwaza jest scena ze chcieli seks uprawiac ale rodzice dziewczyny wrocili na chate i ten ojciec sie spytal czy on chce sie ruchac z jego corka to on wyplul wtedy wode ze zdziwienia potem byla scena...
więcejbo ja uważam, że to jest tragiczny pomysł, po pierwsze ludzie płacą za coś, co powinno być już dawno dostępne w necie za free, po drugie część osób idąc na ten film nie wie, że to taki staroć, po trzecie stare filmy są tragicznej jakości (jak na dzisiejsze czasy) i po czwarte, w większości przypadków są to gnioty. Co...
więcejmłodego pięknego dowódcę partyzantów zagrał kto? Maria Jurewiczowa powiedziała że jest piękny. I rzeczywiście aktor taki był. Jakie jest jego nazwisko? Wie ktoś? na pewno wiecie bo forumowicze wiedzą wszystko. Dzięki z góry.
Witam. Jakieś 6 miesięcy temu widziałem rolkę na Facebook i oczywiście nie zapisałem. Aktor chyba Antonio Banderas + córka , film , wyjeżdżają wynajmują dom ,dom z zewnątrz mierzy po kilku dniach jest węższy, a korytarz jest szerszy i powinien wychodzić poza dom. Dodatkowo są drzwi przenoszące w inne pomieszczenia :...
więcej
Film chyba późne lata 2000. 2008 może albo wcześniej? Leciał dawno temu na TVP 1. Zagraniczny.
Nastolatka Chyba Chciała dorobić i myślała że sprawa będzie prosta ale z gromadką dzieci nie było tak łatwo. A może to była ich siostra i pod nieobecność rodziców musiała zająć się rodzeństwem? Mam przebłyski, że zginęła jej...
Kobieta urodziła w zbyt młodym wieku. Jej matka jej pomogła i udawała, że to jej dziecko. Chłopiec był wychowywany przez babkę która udawała jego matkę a jego prawdziwa matka udawała jego siostrę, chłopiec robił jej psikusy i był podły jak to w bywa wśród rodzeństwa. Pewnego dnia babka miała wypadek samochodowy a jego...
więcejSzukam filmu w którym w jednej z pierwszych scen para jedzie autem w nocy i uderza w dziwną latającą postać, coś w rodzaju wróżki, tylko wyglądającej mroczniej. Pamiętam że prowadził mąż a jego żona widziała tę postać przed uderzeniem. Pamiętam też że później żona zachorowała i rysowała tę postać. Rysunki były...
Szukam komedii kryminalnej z roku plus minus 2010 o bardzo charakterystycznej fabule: wynajęty aktor/brat bliźniak zastępuje zamordowanego komisarza policji. Film prawdopodobnie francuski.