co oglądnąć pierwsze? (zdaję sobie sprawę że nie ma to znaczenia, aczkolwiek słyszałem że io było inspirowane przez reżysera filmem "na los szczęścia baltazarze")
Mam pytanie czy wiecie gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki seriali
1. Frasier
2. Tak kochanie
3. Przystanek Alaska
Z góry dziękuję za jakieś info
Wie ktoś może kiedy można się u nas spodziewać premier nowych filmów w których zagra Carey Mulligan ? Bardzo mi zależy na odpowiedzi na to pytanie.
Generalnie serial był o zwierzętach jakie mogą się pojawić w przyszłości po wyginięciu człowieka. Nie pamiętam jak się ten serial nazywał, ale to było od twórców wędrówek z dinozaurami chyba.
forumowiczów o nazwisko kompozytora muzyki do filmu polskiego "Kolejność uczuć" bo na stronie filmu pogubiłam się i nie mogę znależć a kiedyś strony były takie przejrzyste ale to było za dobre i trzeba było zepsuć dosłownie schrzanić, teraz aż nie chce się wchodzić na filmweb. Z góry dziękuję. Czy to przypadkiem nie...
więcej
Szukam dwóch tytułów nie pamiętam zbyt wiele poza głównymi wątkami.
1. II wojna światowa kobieta znajduje rannego żołnierza prawdopodobnie Niemieckiego który ukrywa się w takiej jakby ziemiance i pomaga mu dojść do siebie choć jest on agresorem w jej kraju.
2. Pani Detektyw bądź policjantka prowadzi śledztwo w...
Szukam dwóch tytułów nie pamiętam zbyt wiele poza głównymi wątkami.
1. II wojna światowa kobieta znajduje rannego żołnierza prawdopodobnie Niemieckiego który ukrywa się w takiej jakby ziemiance i pomaga mu dojść do siebie choć jest on agresorem w jej kraju.
2. Pani Detektyw bądź policjantka prowadzi śledztwo w...
Potrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu. Oto co z niego kojarzę:
Produkcja najprawdopodobniej USA, mógł być to film z końcówki lat 80 do wczesnych 2000. Raczej wysokobudżetowy. Akcja lata 50/60? Thriller. Dwóch detektywów usiłuje schwytać mordercę? Odwiedzają więzienia i rozmawiają z innymi przestępcami co ma im...