Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Kiedys, dawno dawno temu ogladalam film , ktorym matka wybrala sie z synem(moze dziecmi) do sklepu. Syn w pewnym momencie znika. Okazuje sie ze syn zaginal i po xxx latach puka do ich drzwi(kojarze ze ten chlopiec mial okulary na.nosie, byl juz duzo starszy jesli nawet nie dorosly).
Okazuje sie ze porwal go...

więcej

Hej, ktoś pomoże?

Generalnie film jest o tym, że gdy czyha na człowieka śmierć to pojawia się właśnie ta "śmierć" jako poświata, mgła. Jest tam scena, że autokar jest pełen dzieci, a wokół nich ta "poświata śmierci" . Była tam jakas kolizja na autostradzie czy wypadek.

Niestety nic więcej nie pamiętam.

Cześć, szukam programu przygodowego, w którym uczestnicy, a zawsze był to duet i jest ich kilka w sezonie, mają za zadanie wykonać zadania ze znalezionych w wyznaczonych miejscach żółtych kopert. To na pewno były edycje zagraniczne, podejrzewam Amerykę, a oglądałam ok. 2010-2012 roku. Pamiętam niektóre zadania, np....

Witam. Szukam filmu. Wiem że to był stary Polski film raczej i z mocnym przesłaniem. Lekko zacofany. Lwia cześć filmu działa sie chyba na wsi i mąż Kochał sie z żoną i jak szczytował to tak stękał i płakał. Z góry dziękuję.

W dniu 25 listopada będzie miała miejsce polska premiera filmu: Jednym Głosem. Ktoś może był zagranicą i już go widział ? (Premiera światowa była 13 października) Nie proszę o spoilery na temat fabuły ale jeżeli ktoś jest zagranicą i już widział ten film: Dobry on jest czy nie ? Wprawdzie ja i tak pójdę na niego...

Jeden:
Gatunek SF
Pamiętam, że w filmie ktoś zmagał się z jakimiś "pasożytami" które przyklejały się na karku ofiary i przejmowały nad ofiarą kontrolę.
Dwa:
Pamiętam, że kiedyś późno w telewizji widziałem film o dzieciaku który podróżował przez stany zjedoczone ikolekcjonował jakieś karty (?), scena która utkwiła...

więcej

Witam,
Szukam komedii romantycznej w której dziewczyna za wszelką cenę szuka sobie chłopaka a barman udziela jej rad w sprawie mężczyzn, nawet próbuje ją umówić na randkę ze swoim znajomym ale on się nie zjawia na umówionym spotkaniu. Dziewczyna źle odbiera sygnały barmana i myśli że się jemu podoba. Ten ją odtrąca...

więcej

Młody chłopak z malutkim dzieckiem (chyba dziewczynka) wyjeżdża/ucieka i zatrzymuje się u swojej babci (dość oschłej), z którą nie miał dotąd kontaktu. Babcia mieszkała chyba w jakimś starym domu (możliwe, że prowadziła tam wcześniej pensjonat). Pamiętam, że chłopak był przystojnym brunetem. Film z okolic lat 90.

Witam szukam filmu jak w tytule, pamiętam z niego że rozgrywał się prawie w całości w damskim akademiku. Główny bochater próbował znależć dziewczynę z którą spędził upojne chwile w windzie w całkowitych ciemnościach z powodu jej awarii. Następnie dzięki jkiejś znajomej sabotował akademik (uszkadzał poszczególne części...

więcej

przyrodniczy, seria odcinków chyba z lat 80tych, każdy odcinek zaczynał się od animacji, na której jakiś gościu leży pod drzewem, a drzewo wypuszcza pąki pod sam nos tego gostka. Ktoś kojarzy jak ta seria sie nazywała?