Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam jaką Polecicie komedię podobną do dwaj zgryźliwi tetrycy.???

Z tego co pamiętam to film opowiadał o mężczyźnie który nie był na swojej studniówce gdyż uwięził go "kolega". Po latach ten mężczyzna został lekarzem i zgłasza się do niego facet przez którego opuścił studniówkę. Lekarz podejmuje się jego leczenia. Pacjent ten chcąc zrekompensować lekarzowi że nie był na studniówce...

więcej

Hej...teraz mam inne pytanie...zacząłem ogladac seriale...moze coś polecicie serial od którego nie będę mógł się oderwać...

A drugie pytanie obejrzałem seriale i może wiecie kiedy będą kolejne sezony...
1. COBRA KAI
2. POTĘŻNE KACZORY
3. CUDOWNE LATA

użytkownik usunięty

Nie za wiele pamiętam, ale bodajże było to zakończenie. Mianowicie było jakieś porwanie i padło żądanie, aby wypuścić jakiegoś więźnia. Działo się to w nocy i chłop był już na zewnątrz więzienia w środku nocy, ale nie nacieszył się długo wolnością, bo go zastrzelili chwilę później z helikoptera, gdyż akcja ratunkowa...

więcej

Chcialem dodac opis i w tabeli trzeba podac numer ? o jaki numer chodzi ?

Cześć wszystkim , szukam filmu o zombie widziałem kiedyś urywek/zwiastun nie wiem ale było o tym że zombie nie gryzą czarnych ludzi czy ktoś wie o co mi chodzi?

Film jest o amerykańskim żołnierzu, pełniącym służbę w jakimś niebezpiecznym kraju, który pewnego dnia ratuje życie czarnoskórego chłopca i ma romans z miejscową lekarką (wryła mi się pamięć bardzo śmiała scena erotyczna z udziałem tej dwójki). I jeszcze pamiętam, że żołnierz w dalszej części filmu zostaje poważnie...

Co sądzicie o jego aktorstwie (głównie dubbingu)?

Szukam filmu w którym było dwoje zakochanych. Później mężczyzna trafia do więzienia i prosi swego kolegę aby przekazał list od niego dla ukochanej. Ale ten kolega tego nie robi i mówi kobiecie ze jej ukochany nie żyje. Robi tak gdyż podoba mu się ona. Potem zostają para i wspólnie żyją. Po pewnym czasie okazuje się że...

więcej

1) O pasterzu kóz z Kurdystanu/ Turcji który wyrusza za zbiegłą żoną do Belgi . Na kobiecie ciąży kara honorowego morderstwa , wydanego przez jego rodzinę
2) Uchodźca z bliskiego Wschodu stara się o azyl w Danii .Szuka żony by uzyskać pozwolenie do pracy i pobytu