Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Szukam filmu o wojnie w Zatoce Perskiej z początku lat 90-tych XX wieku.
Pamiętam tylko tyle, że jednymi z bohaterów tego filmu byli amerykańscy/brytyjscy jeńcy w niewoli irackiej.
Nie pamiętam tytułu tego filmu.
Proszę o pomoc
Gunmin Dummledore .

szemrany typ/mafiozo, bierze swoją kobietę, blondi na jakieś wakacje ale chce ją chyba zabić za jakąś zdradę czy za coś tam innego, film chyba miał jakieś nominacje do nagród/ raczej europejski, może holandia, może mi się wydaje, z gatunku tych cięższych, nie rozrywkowych

W filmie było o sportowcu, który miał uszkodzone kolano i przez to nie mógł kontynuować kariery sportowej, chodził się modlić do parafii. Udawal biednego i miał dziewczynę, która właśnie dowiedziała, się że jednak jest on bogaty.
Dziewczyna do spólki z innym oszustem chcą go okrasć. Ten oszust chodzi na ta parafię...

więcej

użytkownik usunięty

Szukam filmu, który widziałam, kiedy byłam dzieckiem, (rocznik 2001) więc na pewno nie jest nowszy niż z 2010 roku. Ogólnie to spore wyzwanie, bo to na pewno nie jest żaden bardzo znany film (i nie, to nie jest "Sierota"). Pamiętam jedną scenę: małżeństwo je obiad przy stole z małą dziewczynką. Wydaje mi się, że ją...

więcej

Witam,
Szukam filmu 80-tych.Pamietam tylko jedna scenę.Kila osób przenosi się w przeszłości do czasów 2 wojny światowej kiedy Niemcy przeprowadzają jakiś eksperyment z dźwiękiem,(chyba z dźwiękiem) w jakiś sposób ta grupa ludzi chowa się do bunkra poczas trwania eksperymentu.Kiedy wychodzą jeden z nich dotykając lufy...

więcej

Poszukuję dobrych filmów przedstawiających jak Europejczycy najeżdżali wioski indiańskie rozwalając ich kulturę i narzucając własną religię. Filmy przedstawiające jak indianie żyli w z zgodzie z naturą, w harmonii z przyrodą do czasu gdy Europejczycy najechali ich ziemie i nazwano ich poganami.

Jak sie to uruchamia ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
Chce ogladnac Bolivara i nie da sie wlaczyc

Witam, poszukuje dosyć nietypowego rodzaju filmów coś żebym w jesienny klimat mógł sobie zrobić fajny nastrój do snu. Poszukuję filmów w których dużo jest scen w klimacie jak np w Breaking Bad główny bohater jest w małym drewnianym domku na Alasce po środku niczego i tam se rozpala w piecu i żyje bez technologii, albo...

więcej

Cześć wszystkim nie pamiętam nazwy filmu gangsterskiego podobnego jak „chłopcy z ferajny”. Też tam była grupa gangsterów, którym to później zabijano była taka scena jak strzelali do samochodu za okup oddali im kolegę z workiem na głowie, który umarł i samochód został spalony ze zwłokami.

Spotkaliście się z taką sytuacją, że nie możecie usunąć kogoś z grupy znajomych? Tzn. klikając na "trzy kropeczki" nie pojawiają się opcje usuń ze znajomych, przestań obserwować. Jakiś użytkownik wysłał mi zaproszenie, ja odruchowo przyjąłem i akurat kliknąłem na trzy kropki. Jako jedyny nie ma opcji usunięcia....