Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuje filmu niestety nie wiem jaki to gatunek. Film jest o dziewczynie która będąc w akademiku zauważa przez okno dziwną postać, idzie sprawdzić co to jest. Była to kobieta z dziwną aurą koło niej. Dziewczyna ta nosiła talizman który jak się potem okazało aktywował jej zdolności widzenia ludzi którzy...

Cześc może ktoś mi pomoże odnaleźć jeden film i bajkę które pamiętam jak przez mgłę.

bajka chyba jest z wczesnych lat 90 (przejrzałam filmweba ale nic nie znalazłam) kojarzę tylko jedną scenę w której chłopak siedzi zamknięty w celi, widać kratę na zewnątrz i śpiewa jakąś romantyczną piosenkę do, jak mniemam...

Witam, może ktoś oglądał i będzie w stanie mi pomóc :)

1. Jak wspomniałem w temacie jest to horror.
2.Ma kilka ładnych lat ( coś koło 2007 prawdopodobnie )
3. Młoda para przyjeżdża do domku letniskowego.
4. Telefon/ Dzwonek ( ? ) z pytaniem , która jest godzina.
5. Ten telefon/dzwonek zadzwonił chyba po raz...

Witam szukam filmu, oglądałem go trochę dawno.
Jest to SciFi i pamiętam tylko koniec jak ojciec po powrocie z kosmosu (chyba) przychodzi do szpitala do córki która jest starsza od niego bo on przekroczył czasoprzestrzeń czy coś, a ona mówi że "ojciec nie powinien patrzeć na śmierć córki".
Zależy mi na czasie,...

w których dwoje ludzi oszukuje kogoś (rodzinę), że są parą coś typu: ,,Narzeczony mimo woli'', ,,ja cię kocham a ty śpisz", ,,śnieżna dziewczyna''

Hej ;) Orientuje się ktoś co do streamów do gali Spirit Awards 2016? Liczę, że jakaś osoba oglądała galę w zeszłym roku i jest zorientowana gdzie w sieci jest opcja obejrzenia jej na żywo. Całość już tej nocy, także będę wdzięczny za szybkie info.

Narazie :)

Witam. Bardzo proszę o pomoc. Chodzi mi o tytuł azjatyckiego filmu (horror). Do byłej wychowawczyni czy też opiekunki (z tego co pamiętam była złą osobą) przyjeżdża grupa młodych ludzi (chyba jej byli uczniowie). Po kolei są bestialsko mordowani. Mordercą okazuje się chłopak przebrany za dziewczynę. Bardzo proszę o...

więcej

Wie ktoś może jak nazywa się film, z którego pamiętam zaledwie fragmenty ... Główną role grał młody chłopak, film zaczynał się od napadu na jubilera ...w później ci sami złodzieje pobili młodą dziewczynę, która w wyniku tego straciła dziecko i rzuciła swojego chłopaka. Ten chłopak chciał ich odnaleźć i pobił policjanta...

więcej

jakas strona itp??? nie mam nc+ :/

Witam zna ktoś podobny film do tego ? napady na bank na konwoje ? z ostatnich 15 lat ?

http://www.filmweb.pl/film/Opancerzony-2009-394190/cast/actors