Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam użytkowników FilmWeba. Poszukuje dobrych filmów akcji oraz komedii. Z góry wszystkim dziękuje i pozdrawiam

Poszukuje filmów o lekarzach i ogólnie tematyce medycznej, najlepiej biograficzne ale fikcyjne historie również wchodzą w grę

Siemka:-)

Czy zna ktoś taki film (chyba francuski), w którym koleś zmienia płeć i zamienia się laskę? Chyba z lat 90tych

III wojna światowa , wojna domowa

użytkownik usunięty

Cześć.
Poszukuję filmu/horroru o grupie przyjaciół, którzy imprezują na wyspie, następnie, mimo ostrzeżeń lokalnych mieszkańców, zapuszczają się do lasu, gdzie grasuje "coś".
Pamiętam, że kąpią się przy wodospadzie, później po kolei zaczynają znikać.
Na ratunek grupie, zdecydował się jeden z lokalnych mieszkańców,...

więcej

1. Pamiętam tyle, że akcja działą się chyba w starszych czasach lata 40. ? w Ameryce i ludzie tak jakby hodowali zombie. wyprowadzali je na smyczach na dwór
2. Była taka wioska i była tam niewidoma nauczycielka, która zajmowała się upośledzonym chłopcem. Wszyscy mieszkańcy nie mogli opuszczać wioski. Ktoś tam straszył...

więcej

Szukam dziwnego filmu japońskiego, juz chińskiego albo koreańskiego.
Było tam coś o chyba chłopaku motocykliście, który mieszkał w domach innych ludzi, jak ich nie było w jednym była nieszczęśliwa kobieta, którą mąż bił. Ten chłopak zamieszkał u nich i ta kobieta była milsza dla męża bo za nim zawsze stal ten chłopak....

więcej

Niewiele pamiętam. Nie wiem czy serial był rosyjski czy polski. W każdym razie byla to historia
dwoch(?) mundurowych KGB. W ktoryms odcinku na scenie pojawiła się piosenkarka ktora śpiewała
piękny utwór polskiej piosenkarki z dawnych lat (wersja serialowa lepsza od oryginału wg mnie)
natomiast mąż (jeden z tych...

więcej

Dawno temu oglądałem pewien film. Pamiętam, że główny bohater był fryzjerem. Pewnego dnia do jego salonu przyszedł facet z walizką. Już nie pamiętam czy to był wypadek czy umyślnie, ale ten fryzjer wbił temu facetowi nożyczki w szyje, potem ścigali go gangsterzy. To chyba nawet była komedia. Z góry dziękuje za pomoc.

Za ktoś może, jakieś dobre seriale anime o magii, poza Fairy Tail i Dragon Ball.
Za odpowiedź bardzo dziękuję.