Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamiętam tytułu filmu w którym facet zabiera dziewczynę typową bizneswoman na wycieczkę pod namiot do jakiegoś sporego parku. Przy wejściu odmawia zabrania mapy mówiąc , że ten park zna jak własną kieszeń , chce iść nad jezioro , niestety gubią się , co gorsza śledzi ich niedźwiedź . Facet zostaje rozszarpany na...

więcej

Chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu film który widziałam w dzieciństwie.-jakieś 20-25lat temu:)
Film z typu fantasy/si-fiction. Pamiętam tylko końcówkę. Facet jest w jakiejś kopalnia w przeszłości,wejście zasypane kamieniami. Ma jakiś napój do podróży w czasie -każda kropla to ileś lat do przodu (chyba miał...

Szukam tytułu filmu, ogólnie nie pamiętam fabuły, ale chodziło o to ze na pewnej wyspie ludzie byli wysyłanie na wyspę zamiast do więzienia (chyba), w jednej ze scen próbuja mieszkańcy wyspy uciec z niej łódka ale jakaś rakieta rozwala łódkę. Końcówka filmu jest taka ze ktoś na tej wyspie laduje a reszta ludzi na...

Ludzie chodzą na dole i zbierają te kartki.

grupa "ludzi" w stylu tych jaskiniowców z "Wzgórza mają oczy" zabija ludzi z jakiegoś górskiego miasteczka, Ludzie Gór coś w tym stylu ;-)

Zastanawia Mnie skąd w filmie biorą sie takie rzeczy jak np wyposażenie policji typu Swat wszystkie auta,bronie,mundury,wyposażenie. Albo weźmy np Film ,,Batman Mroczny Rycerz skąd te Auto,Urządzenia Batmana czy takie wogole istnieją czy moze to komputerowo jest zrobione ,Np Kostium,Cały sprzęt którego używa lub który...

więcej

Cześć

chciałbym zaproponować zmianę oceny:

4 - z ujdzie na takie sobie

5 - z średnie na nic specjalnego

uważam że nazwy które zaproponowałem są zdecydowanie bardziej adekwatne

Szukam komedii, najzwyczajniej w świecie filmu przy którym można się pośmiać.

Szukam filmów, które przekazują widzowi, że nie należy ufać ludziom, bo nawet przyjaciele, których znamy całe życie, pewnego dnia mogą okazać się zdrajcami, kłamcami, oszustami lub złodziejami etc wobec nas.

Czy ktoś moze wie jaki jest tytuł filmu, w którym jest starsza kobietę i jej chyba córka i obie "straciły wzrok" ale okazało sie ze facet który sie nimi opiekował dawał im jakieś środki zeby one nie widziały. Pozniej ta młodsza odzyskuje ten wzrok i chce sie wyrwać od tego człowieka. Pomoże ktoś? :)