Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam tylko początek filmu jak grupa dzieciaków jest torturowana w szkole średniej przez jednego dzieciaka, wymyślają spotkanie na które go zapraszają i tam zakuwają go w kajdanki, ściągają mu spodnie i robią zdjęcie dla szantażu ........ dalej nie wiem co się działo. Oni chyba nazywali siebie Policją

proszę o link, tytuł

https://www.youtube.com/watch?v=pzbVQ5d0gAo

film o problemie deportacji z USA. Głównej postaci grozi deportacja tylko ślub może to zatrzymać, Nie pamiętam czy to kobieta była zagrożona czy facet. W każdym razie powstaje układ, że chyba za kasę ta druga osoba zgodzi się na tymczasowy ślub, ale ponieważ urząd deportacyjny nie wierzy w takie bajki narzeczeni mają...

więcej

W których trudne doświadczenia życiowe wzmacniają bohaterów?

Witam. Oglądając kroniki WFDiF naszła mnie ochota na obejrzenie jakiegoś filmu osadzonego w tamtych klimatach, ale zrealizowanego współcześnie. Coś, jak Fincherowski "Zodiak". Z polskiego kina jestem noga, więc będę wdzięczny jeśli ktoś zaproponuje mi jakiś tytuł. Chodzi mi o film, w którym przyłożono się do...

Wita,zna ktos moze tak polski film krecony w katowicach o kolesiu co zyl z emerytury babci potem tam sprzedawal bumboxa w lombardzie i go okradli z kasy potem?

Temat jak najbardziej poważny. Był to film z lat 80-tych albo wczesnych 90-tych. Chodziło o jakiś zakład, pieniądze. Jakaś sympatyczna ekipa założyła się że złoży czy też wyprodukuje jakąś tam ilość samochodów w danym czasie chyba w miesiąc, miało to udowodnić że są równie wydajni jak roboty (które zaczęły wkraczać w...

więcej

Kiedyś widziałem film tematyka o mordobiciu. Było w nim że młody chłopak jeździł motorem i przyjechał chyba do ojca i poznał fajna laskę która okazało sie jest siostrą obecnego mistrza walk nielegalnych i tam sie spotykaja on sie napieerdala z gosciami i na koniec go pokonał :D i ojciec kazał temu bratu bo pokonać ale...

więcej

To było coś o drużynie piłki nożnej chyba z Niemiec. Jeździli grać mecze do innych ale nie taką normalną piłkę tylko jakoś zmienione zasady i przeszkody. Np. Grali z Wampirami albo jakimiś Aztekami

Witam, proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Dziewczyna wynajmuje innej pokój w swoim mieszkaniu i ta powoli zaczyna się do niej upodabniać. Był to thriller psychologiczny.