Ostatnio oglądałam film, ale nie zapamiętałam tytułu... Był on o grupce ludzi, którzy wybrali się w podróż jachtem. Wśród nich jest pewien mężczyzna- ich znajomy- Bull. Sytuacja komplikuje się, kiedy jedna z kobiet zostaje na plaży. Ten Bull zaczyna ją molestować. Ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że to nie jej...
Witam
25 lat temu, może trochę mniej lub więcej ten film leciał w sylwestra. Pamiętam pierwsza część przed 24, druga po 24 po powitaniu nowego roku. Byl to film o blizniaczkach i ich losach. Jedna z bliźniaczek byla chyba troszkę upośledzona i rodzice gdzies ja oddali do jakiejś szkoły. Druga byla chlubą rodziny....
Hej, poszukuję filmu o dzieciach, później już młodzieży, którzy wychowywani byli z dala od cywilizaji. Mieszkali gdzieś na odludziu, w tak jakby internacie, którym zarządzali dorośli, czuwający nad tym, aby te dzieciaki nie miały styczności ze światem zewnętrznym np. telewizją, radiem... dopiero po ukończeniu chyba 18...
więcejcześć, ja też szukam tytułu filmu. Jest film z serii raczej ambitnych. Film z początku zeszłego roku albo końca 2014. Na trailerze jakiś dziadek mieszkał z młodą dziewczyną na barce i zajmowali się spływem drewna. Film był chyba z wschodniej południowej strony europy. Ktoś w filmie chciał im coś zrobić ale nie pamiętam...
więcejOglądałam go jakieś kilka lat temu, katastroficzny, zespół wykwalifikowanych naukowców odbywa podróż do wnętrza ziemi, na każdym etapie podróży tracą jednego członka załogi. Pamiętam jak jeden mężczyzna musiał wyjść poza statek by uratować załogę, ale był skazany na śmierć (pomimo kombinezonu) z powodu ogromnej...
Siedzi mi w głowie od dwóch dni film, bo widziałam faceta podobnego do tego, który w nim grał...
Film jest o starym mężczyźnie z białymi krótkimi włosami, facet jest z brzuszkiem i mordował siekierką, wydaje mi się, że grał w koszuli jeansowej. Okrągła twarz, zabijał bez żadnych uczuć, z zimną krwią, wyraz twarzy...
Witam od wielu tygodni poszukuję filmu, film może Francja/Włochy? lecz nie jestem pewny lata 90? grupa przyjaciół i jedna dziewczyna film o podłożu erotycznym pamiętam motywy.
był pulchny chłopak i dziewczyna powiedziała mu że będzie uprawiać z nim sex za ciastko, on kupił ciastko ale nie wytrzymał i je zjadł...