Szukam filmu/serialu w którym pewna kobieta wypowiada takie słowa: "mam mu dać dużego buziaka, wolałabym mu dać przyzwoitego kopniaka", czy jakoś tak nie pamiętam za dobrze. I chyba to było coś z gatunku akcji.
Bardzo proszę o pomoc, bo już bardzo długo tego szukam!:-)
nie pamietam czy to polska czy nie , ale w teledysku bylo 3 lub 4 pijanych gosci ktorzy chodzili po miescie pobili 1 chlopaka i jego dziewczyne a potem on zgarnal kolegów z pracy i zlapali tych pijaczkow
Trochę o filmie
Grupka nieznających się ludzi budzi się na obcej planecie z pozoru przypominającą Ziemię jednak kiedy dochodzą do przełęczy im oczom ukazuje się w.w Ziemia i jej księżyc , jest tam aktor z lekko przypominający Bear Grylls.
Atakują ich coś w rodzajów psów tyle pamiętam pozdrawiam
Tytuł mam na końcu języka, a nie mogę sobie przypomnieć. Film nowy. Nie oglądałam od początku. Dziewczyna przespała się z chłopakiem, miał być tylko seks, rano chciała się wymknąć, ale została uwięziona (śnieżyca bodajże???) Od słowa do słowa poznawali się coraz bardziej i ostatecznie się zakochali. Pamiętam scenę jak...
więcejPare lat temu oglądałam w tv film o 4 (3?)kobietach, a właściwie 4 (3?) rodzinach, przyjechali oni na weekend czy urlop do wynajmowanego domu w górach, kobiety były czarnoskóre, jedna z nich była otyła i jej mąż przyjechał do tego domku z kochanką,niby asystentką, ta otyła kobieta później związała się z szeryfem z...
Siemanko,jak byłem mały to oglądałem pewien film,bodajże disneya,coś chyba z okolic 2010 roku,o 3 ziomkach co podróżowali w czasie i pomagali innym dzieciakom w szkole,byli w takich białych jakby narciarskich strojach,wie ktoś czy mam podać więcej szczegółów ?
Szukam filmu gdzie czarny gościu uczy młodego swoich trików min straszenie oczkiem potem zmienia fryz zmienia szołę i musi pokonać największego łobuza w szkole następnie on idzie na imprezę spada z dachu jak miał przelecieć fajną dupę potem poznaje ładną dzieczynę dalej nie pamiętam