Był to film o facecie który zajmował się duchami bo chyba stracił siostrę. Dostał telefon z prośbą o przejechanie do domu gdzie podobno straszy. Przyjechał tam i poznał babcie i trójkę dorosłego rodzeństwa . Ta babcia była ich nianią i to ona twierdziła ze duchy widzi. Na koniec filmu okazało się, ze duchy to...
Szukam filmu/odcinka serialu o więzieniu (może być to odcinek "Strażnika Teksasu", ale nie sprawdzałem różne i żaden nie pasował). Zaczyna się od tego, że dwóch facetów znajduje się w brutalnym areszcie. Okrutny klawisz więzienny mówi do jednego z nich: "Ty możesz wracać do domu, jesteś wolny", więc ten (prawdopodobnie...
więcej1. Rzecz dzieje się w Czechosłowacji tuż po II wojnie światowej. Widać dużą ścianę z czerwonej cegły a na niej mnóstwo plakatów w stylu "Kapitalista - zapluty karzeł reakcji". Obok tych plakatów przechodzi pijany mężczyzna i pluje na nie. Z drugiej strony ulicy widzi to grupka dzieci i zastanawia się głośno: "dlaczego...
więcejCześć, oglądałem kiedyś film, w którym ludzie rozszyfrowali sygnał z kosmosu i okazało się, że to projekt portalu/wrót i próbowali je zbudować. Coś na styl Stargate ale ogólnie cały film dotyczył rozszyfrowywania tego sygnału i budowy samego portalu. Ktoś może kojarzy?
Małżeństwo przyjeżdża (prawdopodobnie na wakacje/odpoczynek) do domku w którym zastają nieproszonego gościa, pamiętam że robił coś z mięsem, może był rzeźnikiem czy coś, na początku było wszystko ok, późnej postanawia mieć cały dom dla siebie i używając siły wyrzuca owe małżeństwo, chyba w zamian za jedzenie zażądał...
więcejWitam, szukam filmu w którym weteran wojskowy podróżowal autobusem, po czym został złapany jako zabijca. po czasie okazało się że to był jego brak, który byl agentem o nakierował go aby przyjechał do tego miasta. Weteran szukał zabujcy z małą blond policjantką i był tam też mały czarnoskóry detektyw
Witam szukam horrory pokroju martwego zła z 2013.Filmy powinny trzymać w napięciu ,być tajemnicze i straszne.
Od kilku dni mimo że jestem zalogowany nie wyświetla mi się możliwość ocenienia filmu. Znikają również niektóre nie które zdjęcia. Też tak macie czy to tylko na moim profilu się tak dzieje?
Witam, szukam serialu bodajze, gdzie grupa osob przenosi na koncu w odcinku finalowym budynek. Jest odliczanie, kogos tam postrzelili chyba, i mieli moc podrozowania miedzy wymiarami roznymi. Nie pamietam za wiele bo dawno go ogladalam, ale chcialam wiedziec co to za tytul i obejrzec jeszcze raz bo mi sie podobal i nie...
więcej