Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był to serial przygodowy familijny jakoś z lat 90-tych. Opowiadał o przygodach młodego mężczyzny/chlopaka o ciemnych włosach, który podróżował po różnych wioskach, miasteczkach -tam czekały go co chwile nowe historie. Czołówka serialu oprócz scen z różnych odcinków pokazywała jak szedł on gdzieś po górzystych drogach z...

więcej

Witam, poszukuję 3 horrorów:

1. Z lat 80. Jakiś dzieciak nawiedzony przez diabła. Na koniec jakiś bandzior chce mu coś zrobić chyba w kościele, ale policja go powstrzymuje, jest pogrzeb i film się kończy. Pamiętam, jest jeszcze scena jak jest jakieś children party i jakaś wariatka wiesza się na linie. Poza tym wątek...

więcej

Witam.
Poszukuję filmu o komandosie,któremu spalono matkę i ojca.Dokonuje on zemsty na oprawcach.Nie pamiętam tytułu i dlatego proszę o pomoc.

Cześć, poszukuje filmu z którego pamiętam jedynie że : film toczył się bodajże w Niemczech, pewnie mężczyzna był przesłuchiwany przez Niemiecką detektyw, chodziło chyba o jakieś kradzieże, pamiętam że on był chyba iluzjonista i opowiadał jej swoją historię co się wydarzyło, na koniec fimu ona pozwala mu uciec z...

Witam. Poszukuję filmu z którego pamiętam praktycznie jedną scenę. Akcja toczyła się chyba w opuszczonym szpitalu psychiatrycznym. Pamiętam że kobiecie udaje przebić się przez ścianę i wąskim przejściem dostaje się do ukrytego pokoju. W tym pokoju odkryła ona zdjęcia i informacje o tym co tam się działo itp. Niestety...

więcej

Pamiętam tylko fragmenty, ale chyba cały film był w podobnej scenerii: akcja toczyła się w nocy, na terenach fabrycznych.
Charakterystyczne motywy filmu:
1. Toczyła się jakby wojna pomiędzy ludźmi a androidami (cyborgami). Wzmocnione metalowe drzwi można było otwierać tylko skanując oczy ludzkie, ale cyborgi...

Szukam filmu, z ostatnich 5 lat, najpewniej włoskiego, o adwokatach. W młodych latach byli parą, potem mają kancelarie w tym samym budynku i podbierają sobie klientów, oczywiście przeplatając miłosnymi perypetiami. Tytuł mi się kojarzy z "Gruby" ale nie mam pewności czy w dobrą stronę myślę..
Pomoże ktoś?

Witajcie. Czy TV4 podpisało jakąś umowę z TVN-em? Niedawno w jednej ze stacji sieci TVN odbyła się emisja filmów "Szybcy i wściekli 6" oraz "8", a także 24ego września w TVN7 był film "Warcraft: Początek".

Wszystkie te trzy filmy będą miały premierę w TV4 w październiku. O co tu chodzi ? xD

Oglądałm i nie pamietam tytułu. Nie oceniłam poniewaz nie mogłam znaleźć tutaj i teraz nie pamietam tytulu, a chciałabym dac ocenę. Filmy nie są zbytnio stare
1- Horror albo thriller. No własnie nie bardzo pamietam czy to było o zombie czy o jakiejs chorobie, a byc moze o ludziach którzy uciekają od morderców. Kilkoro...

więcej

Witam szukam filmu o marce która kupuje dom w małym miasteczku mieszka wraz z córką, mąż pracuje w transporcie. Dziewczynka zostaje porwana i zamordowana przez sąsiada matka orientuje się gdy widzi kolorowe wentylki z roweru córki u niego w garażu. Ludzie z miasteczka mają ja za wariatkę proszę o tytuł.