Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film był o jakimś mężczyźnie który miał tam jakieś problemy życiowe on miał żonę aktorkę i tyle pamiętam że poszedł z nią na premierę filmu gdzie jego żona występowała i była wtedy scena jak ona uprawiała sex i on się wtedy wkurzył i był załamany, proszę o pomoc :D

biec nawet 3 dni,tamten chlopak go gonil po pustyni i nie dal rady,tubylec dal mu wody i powiedzial,zeby wracal,oprocz tego szukam tez filmu wojenngo o generale niemieckim ktory byl Żydem,mial byc zlikwidowany przez vogla czy jakos tak ale tamten nie zabil go jak sie dwiedzial,ze to agent żydowski

Niedawno oglądałam film o człowieku pracującym w jakimś biurze gazety bodajże LIFE na wydziale archiwum. Pewnego dnia szef oczekuje od niego wywołania zdjęcia 25 jakiegoś sławnego fotografa. Tego zdjęcia jednak tam nie ma.
Główny bohater postanawia odszukać fotografa i zdjęcie. Wyrusza w liczne podróże, leci...

pamietam tylko,ze jakas dziewczyna nasikala na grob(nie wiem czy z zemsty)

Witam, poszukuję filmów o podobnym klimacie do "dotyku przeznaczenia", "co kryje prawda", "półmroku", "nieproszonych gości", "szóstego zmysłu". Chodzi mi przede wszystkim o filmy z dozą tajemniczości, nieprzewidywalne, mogą być też zjawiska paranormalne w tle. Baardzo proszę o pomoc:)

Cześć. Szukam serialu, który oglądałem w wieku kilku lat na przełomie lat 80/90. Możliwe, że był czarno-biały, może nie mieliśmy wtedy jeszcze kolorowego telewizora. Coś mi mówi, że był to serial czechosłowacki, ale to też nie jest pewne. Ale chyba z "demoludów". Pamiętam wrażenie, że bohaterowie mieli dziwne, może...

Szukam tytułu filmu erotycznego (z tego co pamiętam).
Był pacjent szpitala, zdradzał on swoją żonę z pielęgniarką (Chyba Monika/Monica się nazywała). Żona się dowiedziała o tym romansie. Wiem, że ktoś w tym filmie kogoś zabił, nie pamiętam kogo. Film zawierał sceny dla dorosłych. Chyba w końcu wyszło, że to mu się...

więcej

Hej gdzie moge znalezć polską wersjeTransformers: Robots in Disguise ? Pytam bo z chęcią bym obejżała pierwszą serię jeszcze raz XD. Za odpowiedzi będe szczególnie wdzięczna.

Ta bajka to o chłopcu co na początku filmu bawi się i podchodzi do niego ojciec rozmawiają i odchodzi i odlatuje statkiem w kosmos bo był żołnierzem
Jakiś czas później ten chłopiec również jest żołnierzem na statku kosmicznym

Wiem ze byli tam niebiescy kosmici co później uwięzili
Liczę na odp

w stylu "droga" ,