Witam, szukam filmu który widziałam dość dawno, produkcja raczej po roku 2000. Główna bohaterka była kobieta, nie wiem czy była lekarzem czy osoba odwiedzająca, być może miało to związek z jakimś dzieckiem. W szpitalu wydarzyło się coś dziwnego, kobieta chciała się wydostać jednak za każdym razem jak zjeżdżała winda...
więcej
Dawno temu chyba na tvp1 oglądałem pewien film horror chyba dla nastolatków. Pamiętam tylko jezioro z którego wychodziły nocą stwory podobne do Buki z Muminków.
Zostawiały one na krzakach coś jakby srebrne włosy ,śluz.Wszystko było tym oblepione.
Nie wiem czy ten film nie był związany z JImmem Hensonem
Wymieńcie mi filmy akcji osadzone w realiach kina samurajskiego warte uwagi. Z prostą historią, pełne akcji, najlepiej z groteskową przemocą. Aktorskie, czy anime, bez znaczenia. Coś podobnego do: Zatoichi, Kat Shoguna/Samotny wilk i szczenię, Krwawa Pani Śniegu, Ninja Scroll, Azumi.
Szukam filmu
Amerykański (tak sądzę) film o toksycznej miłości... z lat - myślę - 90-tych... Niewiele pamiętam... młodzi ludzie bardzo się kochają, ale (znowu nie pamiętam z jakiej przyczyny) ranią się... natężenie miłości i bólu jest ogromne, ból przeważa szlę i się rozstają... on jeszcze próbuje dzwonic... ona...
Siemka, jakiś czasu temu oglądałem pewny film ale nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu a więc. Film był o jakimś chłopaku który był na imprezie, był osamotniony, aspołeczny, po paru dniach od końca imprezy chłopak zaprosił paru znajomych do siebie na imprezę, 18-stke czy coś takiego, mała grupa ludzi zgodziła się i...
więcej
Szukam filmu, oglądałem go jakieś 10 lat temu (co nie znaczy, że wtedy miał premierę).
Był to horror na podstawie jednej z gier, wydaje mi się, że była to gra na te konsole co stoją w centrach handlowych (stały...) i można było pograć za żetonik czy monetę.
Grupa nastolatków? wybiera się na kemping pod namioty,...
Jak się nazywa niemiecki film o nastolatkach jeżdżących na motorach i grających w piłkę nożną, w jednej z części grali z wampirami, leciało to prawdopodobnie na pulsie, Nie mogę sobie przypomnieć tytułu :(((( Pomożecie ?