Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. W filmie był młody syn (na oko 10-15 lat) z ojcem, jakieś trybuny. Rozmawiali o jakimś sporcie (pewnie futbol amerykański). Było też pole ze zbożem, na którym coś zostawiło jakieś znaki (przygniecione kłosy, co zna się z filmów o ufo). Cóż, no i wreszcie padł tytuł książki raczej znanej - 'Buszujący w Zbożu'....

więcej

Witam.
Poszukuję filmów pokroju Coacha Cartera, Mr. Woodcocka, White Palms i Gym teachera z Meloni w roli głównej, oraz Ostatniej Szansy bo te już widziałem.
Dobrze by było gdyby akcja nie toczyła się w okół koszykówki (zauważyłem, że amerykanie lubią ten sport), a w okół futbolu (jednego i drugiego) oraz rugby....

Witam i pozdrawiam.
Szukam filmu sztuk walki - pamiętam mężczyznę zakochanego w kobiecie, która w końcu zostaje zabita - ten opuszcza rodzinną miejscowość i trenuje samotnie w lesie. Następnie wraca, jednak nie pamiętam co było dalej. Film bodajże produkcji chińskiej. Coś mi się kojarzy scena, jak facet okładał gołymi...

więcej

Z tego filmu kojarzę tylko jeden wątek: jakis chłopak miał egzamin na prawo jazdy. Egzaminator miał pełny kubek z kawa(?) ja powiedział ze zda jak mu sie ta kawa nie wyleje i tak sb jeździli i nw co było dalej

Witam. Szukam filmu o tematyce podobnej do Nigdy więcej z Jennifer Lopez. Mianowice żona ucieka od męża czy narzeczonego uczy się bronić . Film oglądałam bardzo dawno temu. Pamiętam dwie sceny. Mianowice jedna to gdy znalazł jej tabletki antykoncepcyjne mimo tego, że zabronił ich używać. Druga to gdy uwiódł jej siostrę...

więcej

jest to film o chłopaku który się cały czas bzyka ale jak dochodzi powtarza się cały czas ten sam dzień w kółko to samo film konczy się tak że się bzyka ze swoją najlepszą przyjaciółką ;p tylko tyle pamiętam

biec i 3 dni,tamten scigal go po pustyni,ale nie dogonil,tubylec dal mu wody i kazal wracac

Rambo 2 - Tomasz Knapik - Colette Video
Robocop 2 - Jerzy Rosołowski - VHS pirat
Robocop - Tomasz Knapik - VHS pirat
Robocop - Jacek Brzostyński - Polsat
Szczęki - TV4/Polsat - Jarosław Łukomski
Zabójcza Broń - Tomasz Knapik - VHS Pirat
Zabójcza Broń 2 - Jerzy Rosołowski - VHS Pirat
Zaginiony w akcji - Mirosław...

więcej

Tak wiec wiem tyle ze:
dziewczynka jechala z rodzicami przez las i staneli na jakis ruinach pozniej zwiedzali te ruiny... pozniej znalezli sie w jakims miasteczku.... dziewczynka zgubila rodzicow... jakies dziwne stwory zaczely wychodzic okazalo sie pozniej ze rodzice zostali zamienieni w swinie a jej ktos pomogl...

Witam ten film był o świecie przejętym przez korporacje w przyszłości
pewien geniusz był zatrudniony przez taką jedną korporację aby
rozwiązał zagadkę czarnej dziury czy istnienia świata
i był prześladowany przez pewną kobietę ,
która chciała z nim uprawiać seks.
Z góry dziękuję