Szukam filmów o podobnej tematyce: Kumple wyrywają się na kilkudniową imprezę/ podróżują razem autem.
Jest to futurystyczna wizja świata. Klimat postapokaliptyczny, latające statki, deskorolki i zaawansowane urządzenia elektroniczne. Głównym bohaterem jest młody chłopak, w pierwszych scenach leci on na deskorolce i jest ścigany przez policję. Generalnie sprawia dużo problemów wychowawczych. Jego ojciec nie żyje, a...
Witam, szukam pewnego filmu jedynie, co pamiętam to na początku filmu reporterka robiła zdjęcia i gdzieś w środku budynku zobaczyła kobiete trzymającą dziecko, ale to nie było dziecko tylko bomba kobieta wysadziła sie w powietrze a ta reporterka została ranna. Tylko tyle pamiętam może komuś uda sie odnaleźć film....
Dawno temu chyba na tvp1 oglądałem pewien film horror chyba dla nastolatków. Pamiętam tylko jezioro z którego wychodziły nocą stwory podobne do Buki z Muminków.
Zostawiały one na krzakach coś jakby srebrne włosy ,śluz.Wszystko było tym oblepione.
Nie wiem czy ten film nie był związany z JImmem Hensonem
atowej ogladac wyspe,mial go zlikwidowac jakis agent ale nie mogl,bo ten general okaal sie agentem Żydowskim(oszukal niemcow)
Hej
Szukam filmu o facecie, który był tak jakby z przyszłości i miał taki pistolet, który miał taki jakby suwak na zwiększania ognia strzału taki na czerwono
Moze mało danych ale moze komus sie cos skojarzy
Dzieki
Rafał
Hej :) dawno temu, za dzieciaka oglądałem pewną bajkę na VHS. Otóż była tam opowiedziana historia kilku zwierząt (bodajże 4) które podróżowały po świecie i miały różne przygody. Z tego co kojarzę jeden to był osioł... była jakaś akcja w jakiejś fabryce parówek czy coś takiego. Tytuł mi się coś kojarzy ..'Czterej...
Film oglądałem ponad 10 lat temu w tv. Czarno biały, akcja działa się w Niemczech. Nastoletni chłopak mający problemy z innym nastolatkiem znęcającym się nad nim przy każdej możliwej okazji, z matką która sprowadza różnych fagasów do domu (jeden kradnie mu z pod poduszki 50€, a inny daje kawałek rurki by trzymana w...